Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ποιο είναι χειρότερο θέαμα; Γριές που γλείφουν ένα κουτί με δείγμα Αγίας Βαρβάρας ή ΔΑΠίτες που γλείφουν λουφαδόρο; Δύσκολη η απάντηση. Εκατοντάδες συνέρρευσαν για να προσκυνήσουν το σκήνωμα του Κώστα Καραμανλή

giortikaramanli2

Όμορφες εικόνες καθώς γλείφτες και κομματόσκυλα σπρώχνονται για να ευχηθούν στον πρώην Πρωθυπουργό

Ανάμεσα στους χιλιάδες Κώστες που γιορτάζουν στις 21 Μαϊου, υπάρχει ενας συγκεκριμένος που ξεχωρίζει εύκολα.


Αυτός:
καραμανλής μπάλα
καραμανλής νίκη
Κολλημένος καραμανλής
Ο Κώστας Καραμανλής υπήρξε τόσο επιτυχημένος που ακόμα και η σημερινή '' αριστερή κυβέρνηση'' έχει αναγκαστεί να αναγνωρίσει την αξία του διορίζοντας μέσα σε 100 μόλις μέρες τον Υφυπουργό Υγείας του, τον Διοικητή της ΕΥΠ που Εκείνος είχε επιλέξει και το αυτοκολλητάκι/αγαπάκι του.
Καμία έκπληξη δεν προκαλεί άρα το ότι την ημέρα που ο μεγάλος ηγέτης έχει την ονομαστική του εορτή, έξω από το γραφείο του στους Αμπελόκηπους συνέβη αυτό:
giortikaramanli2
12_21052015132436
''Ο Κώστας Καραμανλής έχει σήμερα την ονομαστική του γιορτή και από το πρωί στο πολιτικό του γραφείο στην Παναγή Κυριακού συρρέει κόσμος για να του ευχηθεί. Όπως έλεγε χαρακτηριστικά άνθρωπος που πηγαίνει κάθε χρόνο για να ευχηθεί στον πρώην πρωθυπουργό, «αυτό που γίνεται σήμερα δεν έχει ξαναγίνει».
Είναι χαρακτηριστικό ότι από το πρωί το γραφείο δεν έχει μείνει στιγμή άδειο ενώ όσοι πηγαίνουν στο γραφείο προέρχονται από όλες τις ηλικίες, από ΟΝΝΕΔίτες μέχρι και παραδοσιακούς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποια στιγμή ο δρόμος έξω από το γραφείο έκλεισε από τον πολύ κόσμο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περάσουν τα αυτοκίνητα''. (πηγή)  

giortikaramanli
Ποιο είναι χειρότερο θέαμα; Γριές που γλείφουν ένα κουτί με δείγμα Αγίας Βαρβάρας ή ΔΑΠίτες που γλείφουν λαμόγιο λουφαδόρο; Δύσκολη η απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: