Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Στους 8 τοπ προορισμούς η Πάργα για τους ξένους τουρίστες για το Καλοκαίρι του 2015

Στους 8 τοπ προορισμούς η Πάργα για τους ξένους τουρίστες για το Καλοκαίρι του 2015

Στους 8 τοπ ελληνικούς προορισμούς που προτιμούν οι ξένοι τουρίστες για το καλοκαίρι του 2015 περιλαμβάνεται η Πάργα σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η γνωστή μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago,  για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου και 11ης Μαΐου 2015, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 1ης Ιουλίου και 31ης Αυγούστου 2015.

parga3


Στις πρώτες θέσεις προτίμησης βρίσκονται Μύκονος, Σαντορίνη και Ρόδος ενώ από τη Δυτική Ελλάδα η Ζάκυνθος και η Πάργα μονοπωλούν το ενδιαφέρον, κυρίως για τους Ιταλούς, τους Άγγλους και τους Σέρβους.

parga5

Επίπεδα τιμών
Υψηλές τιμές φαίνεται να έχουν τα νησιά-ναυαρχίδες του ελληνικού τουρισμού, οι οποίες διαμορφώνονται στα 262 ευρώ μέση τιμή διανυκτέρευσης για τη Μύκονο και στα 218 ευρώ για τη Σαντορίνη. Σε χαμηλότερα επίπεδα κυμαίνονται οι τιμές στη Ρόδο, με μέσο όρο διανυκτέρευσης στα 111 ευρώ, ενώ στην Κρήτη είναι ακόμη πιο χαμηλές, στα 93 ευρώ. Η Χαλκιδική διατηρεί τριψήφιο αριθμό για τη μέση τιμή διανυκτέρευσης, που διαμορφώνεται στα 109 ευρώ. Σε διψήφιο αριθμό, ωστόσο, είναι οι τιμές τόσο στη Θάσο και στην Πάργα, όσο και στη Ζάκυνθο, με τιμές της τάξεως των 86, 88 και 96 ευρώ, αντίστοιχα.
Οι ελληνικοί προορισμοί που προτιμούν οι ξένοι τουρίστες για το καλοκαίρι του 2015 και η μέση τιμή για τον καθένα από αυτούς:
trivago
Σχετικά με την έρευνα: Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Φεβρουαρίου και 11 Μαΐου 2015, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ πρώτης Ιουλίου και 31 Αυγούστου 2015. Οι τιμές αφορούν το μέσο όρο τιμών για ένα δίκλινο δωμάτιο και προκύπτουν από τις τιμές που εντοπίζονται για τους μήνες Ιούλιου και Αύγουστο 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια: