Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Στις διεθνείς ταξιδιωτικές προτάσεις της Βρετανικής Independent η Πρέβεζα!!!



«Εχει αμμώδεις παραλίες και αρχαία μνημεία»- Πήσεις της Easy Jet συνδέουν το Gatwick με την πόλη της Ηπέιρου δυο φορές την εβδομάδα.


Πηγαίνετε στην Ελλάδα. Στην 4η θέση των 8 καλοκαιρινών προτάσεων της ηλεκτρονικής έκδοσης της βρετανικής εφημερίδας Independent βρίσκεται η χώρα μας και το λιμάνι της Πρέβεζας. «Εχει αμμώδεις παραλίες και αρχαία μνημεία», αναφέρει ο συντάκτης του άρθρου προτείνοντας την πόλη της Πρέβεζας.Ποιες είναι οι άλλες 7 προτάσεις της βρετανικής εφημερίδας;
* Στην πρώτη θέση είναι η Σενεγάλη την οποία, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν απαιτεί βίζα για βρετανούς υπηκόους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα μπορούσε κανερίς να προσεγγίσει τη Σενεγάλη μέσω της Γκάμπια, της χώρας της δυτικής Αφρικής που συνορεύει με τη Σενεγάλη, η οποία συνδέεται με την Ευρώπη με συχνές αεροπορικές πτήσεις.
* Στη δεύτερη - όσο κι αν φαίνεται περίεργο - είναι το Μάντσεστερ. Κι αυτό διότι, όπως αναφέρει συντάκτης του δημοσιεύματος, το νέο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης της πόλης που εγκαινιάστηκε από 21 - 25 Μαΐου αποτελεί μια σοβαρή αιτία να επισκεφθεί κανείς την πόλη και να περιηγηθεί στους χώρους του.
* Στην τρίτη θέση είναι η λίμνη Γουίντερμιρ, η μεγαλύτερη λίμνη της Ευρώπης κι αυτό διότι προσφέρει «πακέτο» ασφαλών εξορμήσεων κολύμβησης, μέσα στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το... μαγιό.
* Η Πρέβεζα κατέχει την 4η θέση με μια ιδιαίτερη αναφορά στις πτήσεις της Easy Jet που από τι;ς 17 Μαΐου συνδέουν το Gatwick με την Πρέβεζα δυο φορές την εβδομάδα.
* Ακολουθεί η δυτική Αυστραλία και η φυλακή του 19ου αιώνα Fremantle που μετατράπηκε σε... πολυτελές ξονοδοχείο. Οι τιμές είναι οικονομικές. Ξεκινούν από 28 δολάρια (για έναν απλό κοιτώνα)...
* Στην έκτη θέση είναι ένα «πακέτο» προορισμών όπως οι: Λος ΄Αντζελες, Μουμπάι, Παρίσι και Νέα Υόρκη όπου το διεθνές ταξιδιωτικό πρακτορείο Opodo προτείνει στους πελάτες του μια σειρά ξεναγήσεων και δράσεων για σινεφίλ.Οι 80 διαφορετικοί προορισμοί που προτείνονται είναι spots στα οποία γυρίστηκαν γνωστές ταινίες.
* Στην έβδομη θέση είναι οι λόφοι της Αιθιοπίας με αφορμή το καινούργιο boutique ξενοδοχείο 14 δωματίων που ανοίγει το Σεπτέμβριο του 2015 στο εθνικό πάρκο στα βουνά Simiens της περιοχής. Οι εξορμήσεις για οδοιπορία, treking, πικ-νικ και διανυκτέρευση κάτω από τα άστρα είναι δωρεάν.
*Τέλος, στην όγδοη θέση βρίσκεται (και πάλι) η Νέα Υόρκη αλλά και το Λονδίνο για τα οποία έβγαλε έναν ενημερωμένο και οικονομικό οδηγό το Monocle.

Δεν υπάρχουν σχόλια: