Κυριακή 31 Μαΐου 2015

9η Συνάντηση και Φεστιβάλ Χορευτικών Συγκροτημάτων και Φίλων της Παράδοσης στην Πρέβεζα, στις 3, 4 και 5 Ιουλίου 2015. Δηλώστε συμμετοχή





Η Συνάντηση και το Φεστιβάλ Χορευτικών Συγκροτημάτων και Φίλων της Παράδοσης πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Πρέβεζα και αποτελεί την κορυφαία στο είδος της εκδήλωση του καλοκαιριού με εξαιρετικά μαζική συμμετοχή από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με μεγάλη εκπροσώπηση των Ελλήνων Ομογενών από την Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και τις χώρες της Ευρώπης.

Η 9η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 3, 4 & 5 Ιουλίου 2015.
Απευθυνόμαστε σε πολιτιστικούς και χορευτικούς συλλόγους, χοροδιδασκάλους, σε χορευτές, μουσικούς και σε όσους αγαπούν την ελληνική παράδοση.

Η 9η Συνάντηση περιλαμβάνει το Φεστιβάλ παραδοσιακού χορού «Καλοκαίρι και Πολιτισμός», μαθήματα παραδοσιακών χορών από διάφορες περιοχές του ελληνισμού από καταξιωμένους δασκάλους, καθώς και 2 υπαίθρια πανηγύρια με τη συμμετοχή μερικών από τους καλύτερους ερμηνευτές και μουσικούς της χώρας μας, προεξάρχοντος του Νίκου Φιλιππίδη και της ορχήστρας του.

















Ένα τριήμερο γεμάτο Ελλάδα!

Ένα τριήμερο αφιερωμένο στην Παράδοση!
Σας προσκαλούμε να μεγαλώσουμε αυτόν τον κύκλο του χορού και να διαδώσουμε το μήνυμα της ανεκτίμητης αξίας του Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού!



Δηλώστε την συμμετοχή σας στο site


Δείτε το site της συνάντησης  κάνοντας κλικ εδώ  http://www.sinantisi.org/



Δεν υπάρχουν σχόλια: