Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ιωάννα Μαλέσκου. Μια Πρεβεζάνα που κατέκτησε την Κρήτη

Μια Πρεβεζάνα που κατέκτησε την Κρήτη


Η Ιωάννα Μαλέσκου με καταγωγή από την Πρέβεζα, ζει και εργάζεται στην Κρήτη. Μετά την κατάκτηση του τίτλου της αναπληρωματικής Μις Κρήτη στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς, οι πόρτες άνοιξαν διάπλατα για την όμορφη Πρεβεζάνα. Το συμβόλαιο με  μεγάλο Αθηναϊκό  πρακτορείο μοντέλων ήταν μόνο η αρχή και όπως πληροφορηθήκαμε   προχώρησε σε ένα μεγαλύτερο βήμα και πλέον βρίσκεται στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο Creta tv με τη δικιά της πλέον εκπομπή με την ονομασία <>

ioannamaleskou1


Είναι φανερό πλέον πως το απίστευτο χαμόγελο και το ταλέντο της Πρεβεζάνας παιδαγωγού Ιωάννας Μαλέσκου  κέρδισε και  την καρδιά της Κρήτης ανεβάζοντας τον πήχη στην επαγγελματική της δραστηριότητα.



mal1

Το MY Forma, ήταν το βάπτισμα του πυρός. Μια πρωτοποριακή για τα δεδόμένα της Κρήτης εκπομπή, της οποίας η ιδέα, επιμέλεια, παρουσίαση ήταν εξ ολοκλήρου δική της ευθύνη.
Ο κόσμος γρήγορα έδειξε την αγάπη του και την αγκάλιασε. Ολοένα και περισσότερα άτομα, μοιράζονταν μαζί της τις εμπειρίες τους συνολικά γύρω από το Fitness και τον ενδεδειγμένο τρόπο ζωής που τους πρότεινε.
Σε πολύ μικρο χρονικό διαστημα, της εγινε προταση απο πολυ μεγαλο καναλι, να παει στην οικογενειά τους.
Μόλις λοιπόν ολοκληρώθηκε ο κύκλος του MY Forma, γεννήθηκε το City fresh, στην τηλεόραση CRETA.
Πάλι, δική της ιδέα, επιμέλεια και παρουσίαση. Ήδη ο κόσμος την σταματάει στο δρόμο, να μοιραστεί τις σκέψεις του μαζί της και να ζητήσει τις συμβουλές της!
Το City Fresh είναι μια δροσερη πρόταση τηλεοπτική, με εβδομαδιαία προβολη.  Μια ευκαιρία για τους Κρητικούς να ανακαλύψουν τη γειτονια τους, την πολη τους, το νησι τους.
Με προτάσεις στυλ, μόδας, άσκησης, διατροφής, διακόσμησης, μουσικής, με αστεία βίντεο από όλο τον κόσμο, με έξυπνα tips και λύσεις, με γνώμονα τις καθημερινές ανάγκες, επιθυμίες, σκέψεις και αναζητήσεις του κόσμου.
Με αφετηρία το χιούμορ, το City fresh είναι στην καρδιά της Κρήτης!
Εμείς να της ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει!



3

4

6

7











Δείτε τα video





Δεν υπάρχουν σχόλια: