Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Καματερού, ανταμώνει και διασκεδάζει, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στο Κοσμικό Κέντρο "Το Έλατο", στη Χασιά.




Ανακοίνωση Συλλόγου Ηπειρωτών Καματερού.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Καματερού, διοργανώνει τη θεσμοθετημένη ετήσια χοροεσπερίδα του, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 21:00 μ.μ, στο Κοσμικό Κέντρο "ΤΟ ΕΛΑΤΟ" στη Χασιά.
Σας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ, φίλες και φίλοι, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, όπως εξάλλου, μαζικά το κάνετε κάθε φορά, σ΄ όλες τις εκδηλώσεις μας.
- Μαζί μας θα βρίσκεται η ζυγιά του δεξιοτέχνη Τάσου Μαγκλάρα.
Συμμετέχουν:
- Αλέξανδρος Μαγκλάρας Ντέφι,
- Βαγγέλης Χοσέ βιολί,
- Νίκος Χαλκιάς λαούτο.
- Τραγούδι: Χρήστος Πότσης.
- Θα προσφερθεί πλούσιο και ποιοτικό μενού ενώ απεριόριστη θα είναι η κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών.
- Τα χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου, θα παρουσιάσουν δείγματα της δουλειάς που γίνεται, με σκοπούς και τραγούδια από την Ήπειρο- κι όχι μόνο- σε επιμέλεια του χοροδιδασκάλου κ. Κώστα Τομαρά.
Η καλύτερη επιβεβαίωση της ικανότητας του Συλλόγου, να διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις σε δύσκολους καιρούς, "εγγράφοντας" τις καλύτερες υποθήκες για μια ακόμα πιο γόνιμη και καρποφόρα συνέχεια, είσαστε εσείς, φίλες και φίλοι!
Που μας δίνετε 30 χρόνια τώρα, το κουράγιο και τη δύναμη, να συνεχίζουμε τον αγώνα μας, για την ανάδειξη της πλούσιας μουσικής παράδοσης και τη διάσωση και μεταλαμπάδευση των ηθών και των εθίμων μας!
Συνάμα, μας δίνεται η ευκαιρία, άλλη μια φορά, τόσο εμείς όσο και εσείς, να ανταμώσουμε και πάλι, να "γευθούμε" το μουσικό κάλος της μοναδικής ηπειρώτικης "Πεντατονικής μουσικής", να "αφουγκραστούμε" και πάλι "στη ξενιτειά" την απαράμιλλη ομορφιά της γενέθλιας γης, να συνδιασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφες στιγμές αδελφωμένοι, το έχουμε όλοι μας ανάγκη σ΄αυτούς τους "χαλεπούς καιρούς"--...
Καλό Αντάμωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: