Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Άνοιξε η αυλαία του 5ου Μαγικού Χωριού Δήμου Ζηρού!Αύριο στις 5.00 μ.μ. η επίσημη τελετή έναρξης, ενώ θα πραγματοποιηθούν δύο ξεχωριστές συναυλίες σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό!

Με ένα όμορφο χορευτικό πρόγραμμα από τον Σύλλογο Συρρακιωτών Φιλιππιάδας, άνοιξε σήμερα η αυλαία του 5ου Μαγικού Χωριού Δήμου Ζηρού, στην Κεντρική Πλατεία Φιλιππιάδα. Νωρίτερα τα μέλη του ΚΔΑΠ Δήμου Ζηρού “Το Μελίσσι” έκαναν ζωγραφική προσώπου (Face painting) στα παιδάκια που κατέκλυσαν τον χώρο της Πλατείας, φωτογραφήθηκαν με τον Άγιιο Βασίλη και του έγραψαν γράμμα, καθώς ένα από τα στολισμένα σπιτάκια που βρίσκονται στο χώρο,είναι το 'ταχυδρομείο' του Άγιου Βασίλη. Παρών στις εκδηλώσεις του 5ου Μαγικού Χωριού Δήμου Ζηρού και ο Αγροτικός Γυναικείος Συνεταιρισμός Γυμνοτόπου με τα εξαιρετικά χριστουγεννιάτικα εδέσματα.
Τους παραβρισκόμενους καλωσόρισε στο 5ο “Μαγικό Χωριό” Δήμου Ζηρού, ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Κατραχούρας, ενώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, αλλά και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Η επίσημη τελετή έναρξης του 5ου “Μαγικού Χωριού” Δήμου Ζηρού, θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα, ενώ στις 6.00 μ.μ. θ' ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα Santa Banda!


Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα του “5ου Μαγικού Χωριού” Δήμου Ζηρού, στη Φιλιππιάδα, έχει ως εξής:
11.00 – 14.30: Ζωγραφική προσώπου (Face Painting) και εργαστήρι χριστουγεννιάτικων στολιδιών από το ΚΔΑΠ Δήμου Ζηρού “Το Περιβόλι”.
11.30: Το Ωδείο Αμφίων θα παρουσιάσει Χριστουγεννιάτικη καντάτα για παιδική χορωδία της Κατερίνας Τσίτσα, “Το όνειρο των Χριστουγέννων”.
12.20: Παρουσίαση Hip -Hop, Latin και ρυθμικών χορών από το Σύλλογο Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιάδας.
17.00: 'Παρέλαση' μικρών “ΑγιοΒασίληδων” & ξωτικών.
18.00 – 20.00: Συναυλία με το συγκρότημα Santa Banda & Christmas Clown Show.

Ξεχωριστό πρόγραμμα εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί αύριο και στο Θεσπρωτικό. Συγκεκριμένα:

11.00: Δημιουργίες και ζωγραφική προσώπου (Face Painting) από το ΚΔΑΠ Δήμου Ζηρού “Το Μελίσσι”.
Πρόγραμμα για παιδιά από τον μάγο καπελά και το ξωτικό.

Συναυλία από τον φιλαρμονικό Σύλλογο “ΑΠΟΛΛΩΝ”.

Εξάλλου στη Νέα Κερασούντα αρχίζουν απόψε οι Θεατρικές εκδηλώσεις στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας οι οποίες θα συνεχιστούν και αύριο το βράδυ.

Στις 8 μ.μ. (σήμερα και αύριο) τα μέλη της θεατρικής ομάδας του νεοσύστατου θεατρικού και χορευτικού ομίλου θ' ανεβάσουν την παράσταση “Ω χορέτες”.Χορηγοί επικοινωνίας του '5ου Μαγικού Χωριού” Δήμου Ζηρού είναι η εταιρία ΝΕΑ ΟΔΟΣ, το autodrive ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΤΕΟ Άρτας Α.Ε. και η WIND (Κατάστημα Άρτας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: