Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

O Kώστας Κωνής μετά από 15 χρόνια, ξανά υποφήφιος βουλευτής Πρέβεζας με το Κίνημα Αλλαγής



O Kώστας Κωνής μετά από 15 χρόνια, ξανά υποφήφιος βουλευτής Πρέβεζας. Συνεδριάζει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, τη Κεντρική Επιτροπή  του Κινήματος Αλλαγής και ορίζει τους υποψήφιους του για τις Κοινοβουλευτικές εκλογές. Συνυποψήφιοι του για την εκλογική Περιφέρειας της Πρέβεζας, ο Σταύρος Κώστας και ο Χρήστος Πεπόνης.

Συνεδριάζει την Κυριακή  16 Δεκεμβρίου 2016 η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα και μεταξύ των άλλων θεμάτων που θα συζητήσει και θα αποφασίσει είναι και η ανακήρυξη  υποψηφίων για τις επερχόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές.
Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής έχει αποφασίσει κατόπιν αξιολόγησης και προτείνει για έγκριση στην Κεντρική Επιτροπή τους 3 από τους 4 υποψήφιους για την εκλογική περιφέρεια της Πρέβεζας.


Συγκεκριμένα προτείνει και ζητά την έγκριση της Κεντρικής Επιτροπής, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας, κατά σειρά αξιολόγησης, τους: Κώστα Κωνή, Σταύρο Κώστα και Χρήστο Πεπόνη. Η τελευταία θέση του ψηφοδελτίου θα καλυφθεί από γυναίκα και θα αποφασιστεί τις αμέσως επόμενες μέρες.
Ο Κώστας Κωνής,  που σήμερα είναι Γραμματέας του Δικτύου Πολιτιστικών Οργανώσεων και Πρωτοβουλιών του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), επαναδραστηριποιείται με τα κοινά της Πρέβεζας μετά από 15 χρόνια. Είχε πολιτευθεί, ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για το Εθνικό Κοινοβούλιο το 2000 και το 2004. Ο Σταύρος Κώστας ήταν υποψήφιος το 2015 με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ), ενώ ο Χρήστος Πεπόνης πολιτεύεται για πρώτη φορά.
Αξίζει να τονιστεί ότι, ο Κώστας Κωνής είναι και πρόταση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ) του οποίου είναι μέλος του Εθνικού του Συμβουλίου, ο Χρήστος Πεπόνης είναι πρόταση της ΔΗΜΑΡ και ο Σταύρος Κώστας αυτοπρόταση.
Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες και οι 3, αλλά και όλοι όσοι τα ονόματα τους ανακοινωθούν για υποψήφιοι την ερχόμενη Κυριακή, έχουν ειδοποιηθεί να παραβρίσκονται στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Καλή επιτυχία στους υποψηφίους του Κινήματος Αλλαγής, στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: