Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Χρηματοδοτήθηκε και προχωρούν τα έργα ολοκλήρωσης του κλειστού γυμναστηρίου Φιλιππιάδας.


Χρηματοδοτήθηκε με 200.000 ευρώ το κλειστό γυμναστήριο Φιλιππιάδας και σύντομα θα προχωρήσουν τα έργα ολοκλήρωσής του
Καλαντζής: “Ολοκληρώνεται μία σύγχρονη αθλητική υποδομή στη Φιλιππιάδα, ενώ ακολουθεί η μελέτη για το κλειστό γυμναστήριο στο Θεσπρωτικό”

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης του Δήμου Ζηρού, έχοντας όπως πάντα, την αμέριστη και ουσιαστική στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, εγκρίθηκε, με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στάθη Γιαννακίδη, χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ για την ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Φιλιππιάδας. Πρόκειται για εργασίες άκρως απαραίτητες για την αρτιότητα και λειτουργικότητα του χώρου, οι οποίες εκκρεμούσαν εδώ και πολλά χρόνια.
Περιλαμβάνουν τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Γυμναστηρίου όπως προβλέπονται στην εγκεκριμένη μελέτη εφαρμογής του έργου συνολικού προϋπολογισμού 998.000,00 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα αφορούν, την κατασκευή της κεντρικής εισόδου στον περιβάλλοντα χώρο του Γυμναστηρίου με προέκταση της περίφραξης εκατέρωθεν της εισόδου, την κατασκευή πεζοδρομίων, την κατασκευή ασφαλτοστρώσεων για την διέλευση των οχημάτων και θέσεων πάρκινγκ, σήμανση και διαγράμμιση.
Με τις εργασίες που χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και αναμένουμε να ξεκινήσουν άμεσα, το κλειστό γυμναστήριο Φιλιππιάδας θα μετατραπεί σε μία σύγχρονη αθλητική υποδομή, με δυνατότητα πολλαπλών δραστηριοτήτων, που έχει ανάγκη η νεολαία μας, ο Δήμος μας και η πόλη της Φιλιππιάδας. Πολύ σύντομα θα χρηματοδοτήσουμε και μελέτη για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στο Θεσπρωτικό, κάτι το οποίο αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής” σημείωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: