Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Ανασφάλεια και φόβος επικρατεί στο Πολυστάφυλλο Πρέβεζας από τις διαρρήξεις και κλοπές οικιών.

Το Πολυστάφυλλο εκπέμπει σήμα κινδύνου

Μεγάλη αναστάτωση και αναταραχή επικρατεί στους κατοίκους του Πολυστάφυλλου Πρέβεζας και στα χωριά της Λάκκας Σουλίου από τις συνεχείς διαρρήξεις και κλοπές οικιών που γίνονται  όλο και πιο τακτικές τις τελευταίες ημέρες. 
Στα σπίτια που οι ιδιοκτήτες τους λείπουν από το χωριό οι δράστες " ξεσηκώνουν όλο το νοικοκυριό". Τελευταία στο στόχαστρο των διαρρηκτών έχουν μπεί και σπίτια που κατοικούν ηληκιωμένα άτομα.Τελευταία διάρρηξη έγινε στην οικία του Λ. Π. ( για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύουμε τα πλήρη στοιχεία του).
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, όσα θύματα τηλεφώνησαν στην Αστυνομία τους προτείνουν  να πάνε να καταθέσουν "μήνυση κατά αγνώστου".
Οι κάτοικοι του χωριού που επικοινώνησαν μαζί μας τόνισαν χαρακτηριστικά :"Το Πολυστάφυλλο είναι ένα χωριό που έχει αφεθεί στην τύχη του"
Η ανασφάλεια και ο φόβος φώλιασε πλέον στις καρδιές των κατοίκων του χωριού, γιατί φοβούνται ότι εάν δεν γίνει κάτι για καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής, μήπως υπάρξουν μελλοντικά και ανθρώπινα θύματα.

Χριστόφορος Ευθυμίου

1 σχόλιο:

geramanis basilis είπε...

Δεν εχετε καταλάβει ότι το ελληνικό κράτος δεν τον ενδιαφέρει ότι είναι κοντα στα αλβανικά σύνορα διοτι εχει υποσχεθεί έδαφος το ίδιο για την Μακεδονία το ίδιο θα κάνει και για όλα τα άλλα.