Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Καμία αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας κι Άρτας, από μία στα Γιάννενα και Θεσπρωτία.Καμία αλλαγή τελικά δεν έχει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Πρέβεζας. Τόσο ο Δημήτρης Κατσιπανέλης που είχε εκφράσει την πρόθεση να μην είναι εκ νέου υποψήφιος όσο και ο Περικλής Βασιλάκης που άφηνε να εννοηθεί ότι το σκέφτεται θα είναι τελικά παρόντες στην εκλογική μάχη της 17ης Ιουνίου. Παρούσα βέβαια η κ. Αγνή Σμπόνια.
Του ψηφοδελτίου θα ηγείται, στην πρώτη θέση, ο Βασίλης Ιωάννου ο οποίος είχε εκλεγεί βουλευτής στις 6 Μαΐου.

Αλλά και στο Νομό Άρτας το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ είναι ακριβώς ίδιο με αυτό των προηγούμενων εκλογών. Χρήστος Γκόκας, Δημήτρης Τσιρώνης, Γέμος Βασίλειος, Ντερέκας Αθανάσιος και Χαμπίπης Δημήτριος θα είναι και πάλι τα πρόσωπα που θα στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο.
Πρώτος στη λίστα θα είναι ο κ. Γκόκας ο οποίος είχε εκλεγεί τον Μάιο.Μία αλλαγή θα έχει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ιωαννίνων καθώς τίθεται εκτός μάχης ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Παντούλας και συμπληρώνεται με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Δημήτρη Παπαγεωργίου ο οποίος θα βρίσκεται στην τελευταία θέση και μία στη Θεσπρωτία, όπου την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου θα καταλάβει ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κώστας Πανταζής αντί του πρώην βουλευτή Χρήστου Κατσούρα.

www.epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: