Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Στοχεύει στην πρωτιά, στην εκλογική περιφέρεια Πρέβεζας, ο ΣΥΡΙΖΑ .Το Σάββατο 26 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας με σκοπό την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα στον Νομό ενόψει των εκλογών της 17ης Ιούνη. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές, που αναφέρθηκαν στις εμπειρίες τους από την επαφή τους με τους ψηφοφόρους του Νομού Πρέβεζας.
Τόσο οι υποψήφιοι, όσο και οι άλλοι ομιλητές υπογράμμισαν την μεγάλη επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ να τετραπλασιάσει τους ψήφους σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές του 2009 και ευχαρίστησαν αυτούς που τους εμπιστεύτηκαν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Πρέβεζας θα δώσει τη «μάχη» των εκλογών με την ίδια σύνθεση στο ψηφοδέλτιό του (Κανελλοπούλου Πέγκυ, Μπάρκας Κώστας, Παγκράτης Σπύρος και Φονταράς Ευκλείδης) και θα παλέψει «για αριστερή διακυβέρνηση της χώρας, για την πρωτιά στο Νομό και βέβαια για αριστερό βουλευτή με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα», όπως τονίζουν τα στελέχη του στο Νομό.
Η παρουσίαση μάλιστα του εκλογικού στόχου και του ψηφοδελτίου, θα γίνει σε συνέντευξη τύπου, την Τετάρτη 30 Μαΐου στις 7:00 το απόγευμα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Η μεγάλη άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα στελέχη του στην Πρέβεζα, δεν αποτελεί επιβράβευση ενός κόμματος ή ενός προσώπου, αλλά επιβράβευση μιας πρότασης. Της πρότασης του κόμματος για κυβέρνηση της Αριστεράς που με τη στήριξη του λαού θα ακυρώσει το μνημόνιο και θα ανατρέψει την προδιαγεγραμμένη πορεία του λαού προς τη δυστυχία.
«Αυτή η πρόταση είναι που σκόρπισε ελπίδα, αυτή η πρόταση είναι που κατάφερε να κατακτήσει μια σχετική πλειοψηφία μέσα στο λαό μας», σχολιάζουν χαρακτηριστικά από τον ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας.

IMG 5558

Παράλληλα προσθέτουν: «Ήδη από την επόμενη μέρα των εκλογών της 6ης Μάη γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς επίθεσης με συκοφαντίες, διαστρεβλώσεις θέσεων ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, μπροστά στην διαφαινόμενη νέα άνοδο της δύναμής του. Το ηττημένο πολιτικό σκηνικό της συγκυβέρνησης ΠαΣοΚ-ΝΔ και των άλλων πρόθυμων δυνάμεων, υπό το βάρος της αντιλαϊκής του πολιτικής, προσπαθεί με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο με την απεριόριστη στήριξη των ΜΜΕ και των συμφερόντων, που αυτά υπηρετούν, να ανακόψει το ρεύμα.
Όμως ο λαός τους έχει καταλάβει. Έχει νιώσει στο πετσί του την ανεργία, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, το κλείσιμο των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, τα χαράτσια, τους νέους φόρους, την καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων, το φάντασμα της φτώχειας. Απ' την άλλη μεριά, οι ωφελημένοι από την κρίση και τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα των αγορών εξακολουθούν να φοβερίζουν το λαό με ψεύτικα διλήμματα του τύπου «ευρώ ή δραχμή», «μνημόνιο ή καταστροφή» και πρόσφατα να ανασύρουν και εμφυλιοπολεμικούς εφιάλτες. Είναι αδίστακτοι. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν ανέπαφα τα συμφέροντα της ολιγαρχίας του πλούτου. Αλλά «ποτάμι φουσκωμένο η οργή του λαού», δεν γυρίζει πίσω».
Και στον Νομό Πρέβεζας, όπως και σ' όλη την Ελλάδα, θα δώσουμε κι αυτή τη μάχη με όπλο μας το Πρόγραμμα του ΣυΡιζΑ-ΕΚΜ για τις 10 πρώτες μέρες, τους 10 πρώτους μήνες, τα 10 πρώτα χρόνια. Με την εμπιστοσύνη της κοινωνίας στην πρότασή μας και την ενεργή στήριξή της στους δύσκολους αγώνες που θα δώσουμε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ανοίγουμε ένα παράθυρο στην Ελπίδα».

www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: