Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: ΕΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ




ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Οι εμβολιασμοί είναι η καλύτερη πρόληψη. Πολλές ασθένειες είναι πλέον σπάνιες ή έχουν εξαφανιστεί χάριν των εμβολιασμών. Η παγκόσμια οργάνωση υγείας καθόρισε, βάσει μελετών, τα εμβόλια που πρέπει να γίνονται στα παιδιά από τους πρώτους μήνες της ζωής έως την ηλικία των έξι ετών. Το κόστος  πλήρους εμβολιασμού για κάθε παιδί κυμαίνεται από 300 € για τα δύο πρώτα έτη, έως 500 € μέχρι το 6ο έτος ζωής.
Μερικές οικογένειες είτε γιατί δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη είτε γιατί δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια, αδυνατούν να εμβολιάσουν τα παιδία τους. Οι παιδίατροι του Πολυϊατρείου Θεσσαλονίκης των Γιατρών του Κόσμου, αναλαμβάνουν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τον εμβολιασμό αυτών των παιδιών.
Λόγω των σοβαρών ελλείψεων που πλέον αντιμετωπίζουμε, κάνουμε έκκληση στους συμπολίτες μας να αναλάβουν την προμήθεια των εμβολίων για κάθε συγκεκριμένο παιδί χωριστά ο καθένας ή προσφέροντας μεμονωμένα εμβόλια στην Οργάνωση μας. Τα εμβόλια που κυρίως αδυνατούμε να προμηθευτούμε είναι τα PREVENAR 13 και MENINGITEC εναντίον του πνευμονιοκόκκου και μηνιγγιτιδοκόκκου αντίστοιχα, δύο πολύ επικίνδυνων μικροβίων για  λοιμώξεις στα παιδιά. Σε συνεννόηση με το πολυϊατρείο μας, μπορείτε να ενημερωθείτε για αυτά και για άλλα απαραίτητα εμβόλια που θα μπορούσατε να μας χορηγήσετε.
Διεύθυνση: Ίωνος Δραγούμη 65 Θεσσαλονίκη
τηλέφωνο επικοινωνίας:  2310-566641 begin_of_the_skype_highlighting            2310-566641      end_of_the_skype_highlighting & 2315-314206 begin_of_the_skype_highlighting            2315-314206      end_of_the_skype_highlighting
E MAIL thessaloniki@mdmgreece.gr                     
                                                                                      Θεσσαλονίκη 20-3-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: