Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Κόντρα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για τις προσλήψεις εποχικού προσωπικού στον ΕΛΤΑ. Προσωπική ανοησία Μιχελάκη ή προκλητικό θράσος της Συγγρού.Η ΝΔ δια στόματος Γιάννη Μιχελάκη καλεί τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ να πάρουν πίσω στις «ρουσφετολογικές προσλήψεις» διότι σε αντίθετη περίπτωση η ΝΔ δεν πρόσκειται να τις αναγνωρίσει. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ έδωσε συγκριμένα στοιχεία στην δημοσιότητα. 


. Στις 12 Μαρτίου 2012, με κοινή υπουργική απόφαση, την οποία συνυπογράφει ο κ. Βενιζέλος, υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ενέκριναν την πρόσληψη από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) 2.340 ατόμων με 8μηνες συμβάσεις (ΚΥΑ 12075 ΕΓΔΕΚΟ 2645/12.03.2012).

. Στις 23 Μαρτίου 2012, η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) ανακοίνωσε, μέσω του ιστοχώρου της, την πρόσληψη 1000 συνεργατών, καθορίζοντας μάλιστα τη λήξη υποβολής αιτήσεων μόλις στις 28 Απριλίου. 

«Η Νέα Δημοκρατία καλεί τους αρμόδιους υπουργούς να πάρουν πίσω τις ρουσφετολογικές αυτές αποφάσεις. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλώνει ότι, ως κυβέρνηση, δεν πρόκειται να αναγνωρίσει τα αποτελέσματά τους» καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Γ. Μιχελάκης. 


Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ 

Επειδή είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς την προκλητική ανοησία από το προκλητικό θράσος, θα έπρεπε να υποδείξει κανείς στον Εκπρόσωπο της ΝΔ να απευθυνθεί στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Βορίδη, νέο και προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ που την εκπροσωπεί στην Κυβέρνηση, ο οποίος επιμόνως ζήτησε από την τετραμελή εξ υπουργών επιτροπή την έγκριση αυτών των προσλήψεων, όπως γίνεται παγίως κάθε χρόνο την περίοδο αυτή.

Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους ο κ. Μιχελάκης με τον κ. Βορίδη και ας ζητήσει ο πρώτο συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ εκ μέρους της ΝΔ.


www.realnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: