Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Η 3η γιορτή τσίπουρου το 2017 από τους Ηπειρώτες Ιλίου θα γίνει σίγουρα στο κλειστό στάδιο του Δήμου μετά την προχθεσινή μεγαλειώδη επιτυχία της εκδήλωσης.












Μεγάλο γλέντι από την Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου στη 2η γιορτή τσίπουρου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, στο αθλητικό κέντρο της ραδιοφωνίας, του Δήμου Ιλίου


Η Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου στο κατάμεστο αθλητικό κέντρο της ραδιοφωνίας, του Δήμου Ιλίου παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τη "ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ" τη τελετουργία της παρασκευής του τσίπουρου, του παραδοσιακού ηπειρώτικου αλκοολούχου ποτού,που συνδέεται άρρηκτα με την ζωή των Ηπειρωτών, έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να γνωρίσουν από κοντά ή να θυμηθούν τις συνήθειες των γονέων και των παππούδων τους.
Τα χορευτικά τμήματα της Ένωσης  παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία παραδοσιακούς χορούς και δρώμενα του τρύγου .Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Δ.Σ της Ένωσης στα χορευτικά τμήματα και στους καταξιωμένους χοροδιδασκάλους κ.Βασίλη Τσούνη και κ.Έφη Ρούτη.
Ακολούθησε μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με το συγκρότημα του Δόκιμου Χαραλάμπους με τον
 Μάκη Κιάμο και Δημήτρη Αχνούλα στο τραγούδι
Ποιοί παραβρέθηκαν θα το διαβάσετε αλλού, εγώ θα δώσω τα συγχαρητήρια στο ΔΣ της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου για την άρτια διοργάνωση και την άψογη φιλοξενία  και θα αφήσω να μιλήσουν το βίντεο και οι φωτογραφίες.
Θα πω μπράβο όμως στη Γραμματέα Μαρίκα Γκόνη επειδή είναι φίλη μου και επειδή το αξίζει.
 Το γλέντι κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα και οι φήμες που λένε ότι μερικοί συνέχισαν μέχρι το πρωΐ της Δευτέρας ελέγχονται ως ανακριβείς!!!  
Δείτε στη συνέχεια μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα ( περίπου 440 φωτογραφίες ) για να καταλάβετε τι χαμός...... έγινε

Υ.Γ. Το βίντεο είναι από το http://mpampini.blogspot.gr/ και ευχαριστούμε τον διαχειριστή του κ. Σπύρο Μπενέκο που μας το παραχώρησε



















































































































































































































































































































































































































































Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου
romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: