Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Στέργιος Γιαννάκης, βουλευτής Πρέβεζας της Ν.Δ.: "Οφείλουμε να σεβαστούμε το αποτέλεσμα της κάλπης και την ετυμηγορία του ελληνικού λαού". Δείτε το video.

Στέργιος Γιαννάκης:"Οφείλουμε να σεβαστούμε το αποτέλεσμα της κάλπης και την ετυμηγορία του ελληνικού λαού" (photo+vid)

Ο Στέργιος Γιαννάκης αναδείχτηκε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πρέβεζας και στις πρώτες του δηλώσεις ευχαρίστησε όλους για τη βοήθειά τους στον προεκλογικό του αγώνα, υπογραμμίζοντας πως κανείς δεν πρέπει να πανηγυρίζει διότι οι μέρες που έρχονται είναι δύσκολες.


IMG 2590



Ο κ. Γιαννάκης δήλωσε:
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, ένα ειλικρινές ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τον αγώνα που κάνατε όλες και όλοι σας. Καταλαβαίνετε ότι αύριο ξημερώνει μια διαφορετική ημέρα. Οφείλουμε να σεβαστούμε το αποτέλεσμα της κάλπης και την ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Αυτό είναι το μεγαλείο της Δημοκρατίας μας, την οποία πρέπει με ευλάβεια να υπηρετούμε. Υπηρετώντας τη Δημοκρατία, υπηρετούμε τον πολίτη, υπηρετούμε το λαό.

IMG 2591

Εύχομαι η νέα κυβέρνηση, όποια μορφή και να έχει, να τα καταφέρει γιατί πάνω από όλα μας ενδιαφέρει ο τόπος μας. Δεν πανηγυρίζουμε γιατί οι μέρες που έρχονται θα είναι δύσκολες. Τα προβλήματα του τόπου είναι πολλά και μεγάλα και δεν πρόκειται να λυθούν με μαγικό ραβδί. Εγώ σας χρειάζομαι δίπλα μου στη νέα μας πορεία. Δεν τελειώνει τίποτα, απλώς γυρίζουμε σελίδα.

IMG 2587

Χρειάζομαι από τώρα και στο εξής τη στήριξη και τη συνεχή συνεργασία σας. Εγώ θα είμαι δίπλα σας ό,τι και αν συμβεί, με την υπόσχεση ότι θα κάνω το καλύτερο για το νομό μας και για τον καθένα και τη καθεμία από εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ!»

Δείτε το video


Δεν υπάρχουν σχόλια: