Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ο Σαμαράς θεωρεί ότι προδόθηκε τόσο από τον Καραμανλή, όσο και από τον Αβραμόπουλο και δηλώνει στους συνεργάτες του ότι "θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα..."


Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι οργισμένος. Και δεν το κρύβει. Αισθάνεται ότι έχει προδωθεί από την ίδια του τη παράταξη
-Εάν δεν ήμουν εγώ η ΝΔ θα είχε την τύχει του ΠΑΣΟΚ. Θα είχε διαλυθεί...Κι εσείς πάτε να με πουλήσετε...
Σε ποιους απευθύνεται το εσείς;
Ο Σαμαράς θεωρεί ότι Καραμανλής-Αβραμόπουλος φλερτάρουν με τον Τσίπρα και με τον τρόπο τους νομιμοποιούν την κυβέρνηση του.
Ο Σαμαράς μάλιστα όπως αποκαλύτει ο ΒΗΜΑτοδότης τηλέφώνησε αρχικά δυο φορές στον Καραμανλή και του ζήτησε να μην αποδεχθεί την πρόσκληση Τσίπρα για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Ο Καραμανλής-σημειώνει ο Βηματοδότης- ήταν ήρεμος και διατήρησε την ψυχραιμία του και μετά τα δύο (απανωτά) τηλεφωνήματα που είχε από τον Αντ. Σαμαρά.
Κάποια στιγμή ένας από τους συνομιλητές του είπε: «Ξέρεις, πρόεδρε, τα ραδιόφωνα κάνουν σήμερα πάρτι γύρω από το όνομά σου για την Προεδρία της Δημοκρατίας». Ο κ. Καραμανλής αντέδρασε τότε με ένα χαμόγελο...
Σας θυμίζουμε ότι ο Καραμανλής στο παρελθόν έχει μιλήσει στους συνεργάτες του με τα καλύτερα λόγια για τον Τσίπρα...
-Εχουμε καλή χημεία μεταξύ μας...Μου έχει φερθεί με σοβαρότητα έως τώρα
Ο Σαμαράς μετά τον Καραμανλή τηλεφώνησε και στον Αβραμόπουλο και του εξέφρασε τη δυσφορία του για την εμπλοκή του στην Προεδρολογία.
Δεν γνωρίζουμε τι του απάντησε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος διατηρεί μια πολύ καλή προσωπική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο Σαμαράς θεωρεί ότι προδώθηκε τόσο από τον Καραμανλή, όσο και από τον Αβραμόπουλο και δηλώνει στους συνεργάτες του ότι "θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα..."


Δεν υπάρχουν σχόλια: