Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Κώστας Μπάρκας, επανεκλεγείς βουλευτής Πρέβεζας: "Σήμερα είναι η νίκη της κοινωνίας". Δείτε το video.

Κώστας Μπάρκας:"Σήμερα είναι η νίκη της κοινωνίας" (photo+vid)

Ο Κώστας Μπάρκας επανεξελέγη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Πρέβεζας και στις πρώτες του δηλώσεις, εμφανώς χαρούμενος, αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα καλώντας τους πολίτες να χαμογελάσουν, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι στηρίξανε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια στο Νομό Πρέβεζας.


IMG 2609

Ο κ. Μπάρκας δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς όλους και όλες οι οποίοι στηρίξανε αυτή την προσπάθεια. Στηρίξανε την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Πρέβεζας να αναδειχθεί πρώτη δύναμη. Οι στιγμές που ζούμε σήμερα είναι σημαντικές, είναι ιστορικές. Η Αριστερά για πρώτη φορά κατορθώνει να είναι πρώτη δύναμη στην Ελλάδα. Η Αριστερά η οποία έδωσε μάχες πέντε χρόνια τώρα εναντίον της λιτότητας, των μνημονίων και στάθηκε στο πλευρό των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων και της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας, η οποία χτυπήθηκε από την κρίση. Μία κρίση για την οποία δεν έφταιγε, αλλά την πλήρωσε με πάρα πολλά.
Είναι ιδιαίτερη χαρά να κάνω δηλώσεις σήμερα, μετά από 2,5 χρόνια μαχών με τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ, με τις τοπικές του ΣΥΡΙΖΑ και μετά από έναν δεκαπενθήμερο αγώνα όπου καταφέραμε και γυρίσαμε όλα τα χωριά του Νομού, πήγαμε σε κάθε σπίτι, συζητήσαμε με τον κόσμο και δώσαμε στον κόσμο το πρόγραμμά μας, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ όπως αυτό τοποθετήθηκε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από τον Αλέξη Τσίπρα. Ένα πρόγραμμα το οποίο μπορεί και ξέρει πώς να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

IMG 2620

Είναι σήμερα η νίκη των εργαζομένων, η νίκη των νέων, η νίκη των ανέργων, η νίκη των συνταξιούχων. Είναι σήμερα η νίκη της κοινωνίας, η οποία έδωσε τη μάχη και στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω από βάθους καρδιάς να ευχαριστήσω όλες και όλους, τους Πρεβεζάνους και τις Πρεβεζάνες, που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

IMG 2625

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι κυβέρνηση των Συριζαίων, θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Θα σταθεί στο πλευρό όλων των ανθρώπων. Όλων εκείνων, οι οποίοι σήκωσαν το βάρος της κρίσης, έβαλαν πλάτη και τώρα μπορούν να χαμογελάσουν. Είναι μια μέρα χαράς για όλους και για όλες και θέλω να καλέσω όλους και όλες αύριο να βγουν με χαμόγελο έξω, γιατί είναι μια πολύ μεγάλη νίκη. Και θα είμαστε εκεί για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της πλειοψηφίας της κοινωνίας».

Δείτε το video


Δεν υπάρχουν σχόλια: