Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Αύριο Σάββατο 3 Γενάρη στις 18.00', στο Ίδρυμα Μπενάκη, Πειραιώς 138, ο Γιώργος παρουσιάζει το κόμμα του


Αύριο στις 6 το απόγευμα στο Ίδρυμα Μπενάκη θα παρουσιάσει ο Γιώργος Παπανδρέου το νέο κόμμα, ενώ παράλληλα πολλά στελέχη του δηλώνουν που περιμένουν ποσοστά έκπληξη στις επερχόμενες εκλογές. Νωρίτερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σήμερα αναμένονταν να καταθέσει ο Γιώργος Παπανδρέου το όνομα και το καταστατικό του νέου κόμματος στον Άρειο Πάγο.


Τα τελευταία στοιχεία για την εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου δείχνουν ντέρμπυ ανάμεσα στο κόμμα του ΓΑΠ και την ΝΔ! Η ΝΔ βρίσκεται στο 17-18% και το νέο κόμμα του Γιώργου στο 14-15%. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 25-26%. Ο Παπανδρέου επιστρέφει και παίρνει τη μεγάλη ρεβάνς!

 Τα γραφεία του Ιδρύματος Παπανδρέου στη Πειραιώς θυμίζουν παράρτημα της Silicon Valley καθώς δεκάδες νεαροί εθελοντές έχουν κατακλύσει τους χώρους.
  


Ενας πιτσιρικάς λίγο πάνω που 20 χρόνων είναι ο εκλεκτός του Γιώργου για την 1η θέση στο Επικρατείας ενώ στην τελευταία θέση θα είναι ο Πετσάλνικος.


Αυτή την στιγμή το Ιδρυμα Παπανδρέου κατακλύζεται απο χιλάδες βιογραφικά ενώ έχουν κλείσει οι λίστες των υποψηφίων σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Μεγάλη υποστήριξη ιδεολογική και ψυχική στο Γιώργο και από φίλους τους Ελληνες και ξένους από ολόκληρο τον πλανήτη. Κεντρικό ρόλο στο πρόγραμμα του κόμματος ΓΑΠ θα έχουν τα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα, όπως συμβαίνει σε όλα τα προηγμένα κράτη. Η τεχνολογία μπορεί να συμβάλει στην κατεύθυνση της Αμεσης Δημοκρατίας.
Δημοψηφίσματα γίνονται σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, στην Γερμανία αλλά και στις βορειοευρωπαικές χώρες. Τα προβλέπει ακόμη και το απηρχαιωμένο (και υπέρ των διαπλεκόμενων) ελληνικό σύνταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: