Μια σημαντική διάκριση κατάφερε να αποσπάσει το
Κέντρο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Σαμψούντας, συμμετέχοντας σε
διαγωνισμό της WWF Ελλάς με συνταγές μαγειρικής από περισσεύματα τροφίμων και
στόχο να κάνει καλύτερη τη ζωή μας και να βοηθήσει στον περιορισμό της σπατάλης
τροφίμων.
Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελούμενη από τον Άκη
Πετρετζίκη, τη Νταϊάν Κόχυλα και τον Βαγγέλη Δρίσκα διάβασε με πολλή προσοχή τις
συνταγές των συμμετεχόντων και με βασικά κριτήρια την αξιοποίηση περισσευμάτων,
την πρωτοτυπία συνδυασμών και τον τρόπο εκτέλεσης της κάθε συνταγής βράβευσε τις
ακόλουθες τρεις:
- "Αλλιώτικη" Καρμπονάρα (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής
Εκπαίδευσης& Κατάρτισης Ν.Σαμψούντας Πρέβεζας).
- Αλμυρό Χάρλεμ κέικ
(Ειρήνη Βιριράκη)
- Πατάτες με κάπαρη και κιμά (Τριάδα Κουσουνή)
Οι τρεις
νικητές κέρδισαν δωροεπιταγές των 150 ευρώ (1ο βραβείο), 100 ευρώ (2ο βραβείο)
και 50 ευρώ (3ο βραβείο).
Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά την ΑΒ
Βασιλόπουλος για την ευγενική παραχώρηση των δωροεπιταγών και την πολύτιμη
υποστήριξη του διήμερου φεστιβάλ "Δεν πετάμε τίποτα!".
Σε λίγες ημέρες, οι συνταγές θα αναρτηθούν
στις ιστοσελίδες του WWF Ελλάς - Καλύτερη Ζωή και του ΜΠΟΡΟΥΜΕ ενώ οι Συνταγές
της Παρέας θα φιλοξενήσουν τις γευστικές προτάσεις στη δική τους σελίδα.
Τα
συγχαρητήρια της εκφράζει η προϊστάμενη Β/θμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας Βασιλική
Σφονδύλη ενώ ο πρόεδρος της Ν. Σαμψούντας Βασίλης Φουντούκογλου υπογραμμίζει ότι
το έργο που επιτελείται στο Εργαστήρι , με μεγάλη δυσκολία λόγω των οικονομικών
δυσχερειών, είναι πολύ σημαντικό και συγχαίρει τόσο τους εκπαιδευτικούς όσο και
τους μαθητές για το αποτέλεσμα και κυρίως για την προσπάθεια που
κατέβαλαν
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου