Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Κάντε σεξ για την... Δανία ρε γαμώτο. Απολαύστε το video.

do_it_for_denmark-371675

Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας «δείχνει» ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο στη Δανία, για να πείσει τους ανθρώπους να ταξιδέψουν στο εξωτερικό (μαζί τους), χρησιμοποιώντας ένα αστείο βίντεο. Πώς συνδέονται αυτά τα δύο; Και όμως τα συνδέει.
 Το πρακτορείο Spies Travel δημιούργησε ένα κλιπ με τον τίτλο «Κάντε το για τη Δανία», στο οποίο υποστηρίζει ότι τα ταξίδια τονώνουν τη λίμπιντο των ζευγαριών. Στο αφιέρωμα μιλά μάλιστα και μία ψυχολόγος, που αναφέρει πως σχεδόν ένα στα δύο ζευγάρια έχει περισσότερες επαφές στις διακοπές.

Επίσης, αναφέρεται, το 10% των παιδιών στη Δανία έχουν συλληφθεί στο εξωτερικό.

«Το επίπεδο γεννήσεων βρίσκεται σε χαμηλό 27 ετών και δεν υπάρχουν αρκετά παιδιά για να στηρίξουν τον πληθυσμό που γερνά. Η κυβέρνηση δεν έχει βρει λύση» αναφέρει η φωνή στο κλιπ.

Παρουσιάζει μετά την Έμμα, μια νεαρή Δανή που «συνελήφθη» στο εξωτερικό και ειδικότερα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι, η οποία βρίσκεται - 30 χρόνια μετά - στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, με τον σύντροφό της.

Το πρακτορείο αναφέρει πως θέλει να βοηθήσει όλους τους Δανούς να κάνουν μία τέτοια απόδραση με τους συντρόφους τους και (αν δεν θεωρούν αρκετό να το κάνουν για τη χώρα, όπως λέει) παρουσιάζει ένα «πακέτο» στο οποίο, όποιο ζευγάρι αποδείξει πως «συνέλαβε» ένα παιδί σε ταξίδι, θα έχει πολλές προσφορές.


Δείτε το video.



www.theinsider.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: