Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Καθαρίστε τις καθαρίστριες.....


Αποφασισμένες να μην υποχωρήσουν φαίνονται οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, αφού τόσες εβδομάδες μετά την απόλυσή τους δεν το βάζουν κάτω και επιμένουν να ζητούν μία συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή τον τελευταίο καιρό οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Σαμαρά να αντικαθιστά τον Γιάννη Στουρνάρα, ο τελευταίος φοβάται να τις αντιμετωπίσει μήπως και τον καθαρίσουν. Γι' αυτό και η κυβέρνηση έβαλε τα ΥΜΕΤ να τις μαζέψουν και να αποδείξουν πως δεν ξέρουν μόνο τα ΜΑΤ να βαράνε, αλλά αξίζουν κι αυτοί το πεντακοσάρικο.


Οι απολυμένες καθαρίστριες, χάρη στις απολύσεις των οποίων έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα και ο Σαμαράς μερικές εκατοντάδες μισθοφ. ε, συγνώμη, ψηφοφόρους ήθελα να πω, συνεχίζουν να απαιτούν μια συνάντηση με τον Στουρνάρα. παρά το γεγονός πως με τη στάση τους ενοχλούν τους δημοσιογράφους που έχουν προσληφθεί στη θέση τους.





Πάντως, ο Γιάννης Στουρνάρας μάλλον σκοπεύει να κάνει τη συνάντηση με τις καθαρίστριες δώρο στον διάδοχό του, αφού ο ίδιος ετοιμάζεται τον Μάιο να πάρει τη θέση του Προβόπουλου στην τράπεζα της Ελλάδος που δεν ανήκει στην Ελλάδα. Στη θέση του Στουρνάρα αναμένεται να κάτσει ένας ακόμη πιστός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, και όχι μόνο.

Ο Σταύρος Παπασταύρου, παρά την εμπλοκή του στην λίστα Λαγκάρντ (με την οποία δεν φαίνονται να έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα τα υπόλοιπα κόμματα της βουλής) καταφέρνει να είναι ένας από τους πολύ στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού. Ήδη έχει κάνει τις εμφανίσεις του δίπλα στον υφυπουργό Οικονομικών Μαυραγάνη, ενώ έχει κάνει και μερικά εξτραδάκια σε κάποια Eurogroup.

Μάλιστα, ο εν λόγω πρώην νεολαίος της ΟΝΝΕΔ και της Ευρωπαϊκής Λαϊκής (sic) Δεξιάς, δεν έχει κλέψει μόνο την καρδιά του Σαμαρά, αφού στη θέση του γραμματέα Διεθνών Σχέσεων που τον τοποθέτησε ο τελευταίος μόλις ανέλαβε τη Νέα Δημοκρατία, τον είχε ορίσει και ο Καραμανλής την περίοδο 2004-2009. Και όλα αυτά τα κατάφερε χωρίς, όπως λένε τα δημοσιεύματα για την περίοδο της κόντρας Σαμαρά-Ντόρας για την προεδρία, να είναι αυτό που λένε "σαμαρικός".

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα γύρω από τον "Μύθο Παπασταύρου", ο Έλληνας διπλωμάτης κρατάει πάνω του πολλά μυστικά και ντοκουμέντα.
Ίσως λοιπόν να χρειαστεί τελικά τις απολυμένες καθαρίστριες στο υπουργείο Οικονομικών, αφού απ' ότι φαίνεται είναι πολλοί οι σκελετοί στην ντουλάπα του.
Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά. Κι ως γνωστόν, δεξιά και αρχοντιά, πάνε πακέτο.
(Στη φωτογραφία διακρίνεται η Φωτεινή την ώρα που την σέρνουν μακριά από ένα ΔΗΜΟΣΙΟ κτίριο, και μαζί με τις υπόλοιπες φωτογραφίες από την εξάρθρωση των καθαριστριών από τα ΥΜΕΤ, βρίσκονται στο προφίλ της πανταχού παρούσας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: