Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Όχι άλλο «εντολή Σαμαρά»...

                                                      
Να παρασχεθεί κάθε δυνατή αρωγή στην οικογένεια του 46χρόνου υπαρχιφύλακα των φυλακών Μαλανδρίνου, Γεώργιου Τσιρώνη, πατέρα δυο παιδιών, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν ο Αλβανός βαρυποινίτης Ιλί Καρέλι με αυτοσχέδιο μαχαίρι τον τραυμάτισε θανάσιμα, αποφασίστηκε σε επικοινωνία που είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου. [real.gr]

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς ζήτησε από τον κ. Αθανασίου να εξεταστεί το νομοθετικό πλαίσιο, να επεκταθούν, αλλά και να αυξηθούν οι ευνοϊκές ρυθμίσεις για τις οικογένειες των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους.


Σχολιασμός: Το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι; Το πόσο καπηλεύεται ο Σαμαράς το τραγικό περιστατικό. Είναι η τέλεια προπαγάνδα: Έχεις νεκρό ένστολο από αλλοδαπό. Άρα, για να συγκινήσουμε τις ψήφους των "εθνικοφρόνων" νοικοκυραίων, βγάζουμε την είδηση ότι ο Πατριώτης Σαμαράς έδωσε πάλι εντολή, στον Αθανασίου αυτή τη φορά, για να πράξει τα "δέοντα", ο Σαμαράς που μοιράζει το πλεόνασμα στους ενστόλους, ο Σαμαράς που προσπαθεί να περάσει την ντροπολογία με τους μετανάστες, ο Σαμαράς που έχει τους Μπαλτάκο, Γεωργιάδη και Βορίδη στην αυλή του.

Πέρα από το ιδεολογικό του πράγματος, η χώρα δεν μπορεί να διοικείται με τη νοοτροπία "εντολή Σαμαρά", που φάνηκε και στη συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη στον Νίκο Χατζηνικολάου στον "Ενικό" της περασμένης Δευτέρας, όταν ο δημοσιογράφος ομολόγησε ότι μεσολάβησε στον υπουργό Υγείας για την επίλυση ενός κοινωνικού θέματος που αναδείχθηκε στο twitter. Αυτό δεν είναι ευνομούμενο κράτος και για να έχουμε καλό ερώτημα ο Αθανασίου τι σκόπευε να κάνει προτού πέσει εντολή από τα πάνω; Δεν μπορεί η πολιτική να είναι "γεγονοτική", καθαρά ψηφοθηρική, όπου όλα γίνονται για τις εντυπώσεις, ότι όλα γίνονται για να αισθανεται ο Μουρούτης περήφανος που έχει τον Σαμαρά για πρωθυπουργό.

Ας καταλάβουν εκεί στην κυβέρνηση ότι δεν απευθύνονται σε "μπαλούρδους", που με τέτοιες πρωτοβουλίες χτυπούν αυτάρεσκα στην ασπίδα τους το γκλομπ τους, κάθε φορά που μαθαίνουν ότι ο Σαμαράς πουλά "πατριωτιλίκι". Επίσης δεν μπορεί μια κυβέρνηση να πολιτεύεται με το να πασχίζει να ενσωματώσει το ακροατήριο της Χ.Α. και των ΑΝΕΛ, πουλώντας το συνονθύλευμα της "μαγκιόρικης φροντίδας", ότι ο Σαμαράς σου ένστολε είναι εκεί για να σε προστατεύσει. Αυτή τη "Νέα Ελλάδα" των Φαήλων, του Μπαλτάκου, του Βορίδη και του Γεωργιάδη δεν την χρειαζόμαστε, ούτε εξυπηρετεί την δημοκρατία μας η ΝΔ του Σαμαρά να συμπεριφέρεται ως "μαμά δεξιά"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: