Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Mεγάλη προσέλευση Δημοτών του Λούρου και του Ζαλόγγου σε συσκέψεις εργασίας με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βασιλείου

Βασιλείου Δημήτρης

Πραγματοποιήθηκε σε γνωστό καφενείο του Λούρου σύσκεψη εργασίας μελών της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Δήμου Πρέβεζας. Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Βασιλείου. Μετά από σύντομη εισήγηση του υποψήφιου Δημάρχου ακολούθησε συζήτηση στην οποία χαράχτηκε το πρόγραμμα δράσης της παράταξης στο Λούρο και τα γύρω χωριά.

Ήταν εντυπωσιακή η συμμετοχή των παρευρισκομένων στην διατύπωση προτάσεων σχετικών με τα προβλήματα του τόπου, που παραμένουν άλυτα από τις εκάστοτε Δημοτικές Αρχές. Αποφασίστηκε η συγκρότηση Επιτροπής Προγράμματος, που θα καταγράψει και ιεραρχήσει τις ανάγκες των πολιτών και των χωριών τους, ώστε να τις παρουσιάσει για συζήτηση σε επόμενες δημόσιες συγκεντρώσεις σε χώρους της Δημοτικής Ενότητας Λούρου.

Εξάλλου συνεχίστηκαν οι επαφές του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Πρέβεζας Δημήτρη Βασιλείου με μέλη της παράταξης «Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία»-αλληλεγγύη,ανατροπή,δημιουργία- από την Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου. 




Στην συνάντηση χαράχτηκαν οι προγραμματικοί άξονες πάνω στους οποίους θα στηριχτεί η πρόταση της παράταξης για την παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής. Οι ομιλητές ανάπτυξαν τις απόψεις τους και παρέθεσαν τα προβλήματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων, αλλά και τους αγρότες της ενδοχώρας. Τόνισαν τις ελλείψεις σε γιατρούς, σε συγκοινωνία,σε υποδομές, επισήμαναν την εγκατάλειψη του τυποποιητήριου ελαιολάδου στην Βιομηχανική Περιοχή και στιγμάτισαν την ανεξέλεγκτη δόμηση στην παραλιακή ζώνη. 

Ο κ. Βασιλείου άκουσε και κατέγραψε τα προβλήματα και ζήτησε από την Επιτροπή Προγράμματος να ιεραρχήσει και να ταξινομήσει τις προτάσεις, ώστε αυτές να συζητηθούν με τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας και να συγκροτηθεί το τελικό Πρόγραμμα. Παράλληλα η Επιτροπή υποψηφιοτήτων ανέλαβε να διερευνήσει τις διαθεσιμότητες, ώστε να παρουσιαστεί ένα ισχυρό, αγωνιστικό και ελπιδοφόρο ψηφοδέλτιο νίκης. 

Το γραφείο Τύπου της παράταξης ''Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία Δήμου Πρέβεζας''


Δεν υπάρχουν σχόλια: