Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Τρίτη δυναμική λύση για τον Δήμο Πρέβεζας, που παίρνει σάρκα και οστά, θα ανακοινωθεί σύντομα από τον Γιώργο Τσαγγάρη.

tsaggaris giorfos

Συνάντηση του Γιώργου Τσαγγάρη και των συνεργατών του με τους δημοσιογράφους αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας. 

Προβλέψιμες εξελίξεις που όμως θα δημιουργήσουν ανατροπές έχουμε στις υποψηφιότητες για τον Δήμο Πρέβεζας. 

Ένα ψηφοδέλτιο ισχυρό με τους δημοτικούς συμβούλους τους παρόντες και μάχιμους στα δημοτικά συμβούλια, συμβούλους της αξιωματικής αντιπολίτευσης ( και οχι μόνο) καταρτίζεται που θα απευθυνθεί σε ευρύτερες δυνάμεις και ήδη έχει δυναμική στην τοπική κοινωνία πού επιθυμεί μια διέξοδο ανάμεσα στο πολωτικό δίδυμο των κ. Χρήστο Μπαϊλη και Μ. Κλάπα που προβάλλονται αυτή την στιγμή σαν διεκδικητές της δημοτικής αρχής. 

Η τρίτη αυτή δυναμική λύση παίρνει σάρκα και οστά και θα ανακοινωθεί σύντομα.       



Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσαγγάρης και οι συνεργάτες του θα συναντηθούν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης και θα εκθέσουν τις θέσεις τους. 

Σε ότι αφορά την ΝΔ οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι παραμένει σταθερή η θέση που εκφράστηκε σε συνέντευξη που έδωσε ο Γραμματέας του κόμματος κ. Παπαμιμίκος ότι στην Πρέβεζα δεν θα δοθεί χρίσμα σε κανέναν υποψήφιο. 

Τα όσα διοχετεύονται για υποψηφιότητα που αρχικά παρουσιάστηκε σαν δήθεν ανεξάρτητη δεν απέκτησε δυναμική και τώρα εκλιπαρεί για στήριξη από τον κόσμο της ΝΔ αγγίζει με τον τρόπο που μεθοδεύεται τα όρια της πολιτικής απάτης και θέλει απλά να αποτελέσει τροχοπέδη σε μια αλλαγή που επιθυμούν οι δημότες να επέλθει στα δημοτικά πράγματα.

Παρόμοιες ενέργειες έχουν ξαναγίνει από τα ίδια πρόσωπα και επειδή είδαμε μια προσπάθεια διαστρεύλωσης σε τοπική εφημερίδα για το ρεπορτάζ που είχαμε για συνάντηση του βουλευτή και των υποψήφιων βουλευτών ΝΔ και για δημιουργία εντυπώσεων υπέρ μιας απογυμνωμένης προσπάθειας για κατάρτιση ψηφοδελτίων θα επανέλθουμε με αποκαλυπτικά στοιχεία για την πολιτική απάτη που διενεργείται και η οποία θα έχει και παράπλευρες απώλειες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: