Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Αντώνης Νάστας, υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας : Η εμπειρία των παλαιών και η ορμή των νέων θα αποτελέσουν την άριστη συνταγή για την επιτυχία της παράταξης μας

nastas

Στον Prisma 95,1 και τον Κώστα Καζαντζίδη  μίλησε ο κ. Αντώνης  Νάστας ,  με αφορμή την υποψηφιότητα του στο δήμο Πάργας.



Το ψηφοδέλτιο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί με αξιόλογα και κοινωνικά καταξιωμένα άτομα, από όλους τους χώρους χωρίς αποκλεισμούς και αγκυλώσεις, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νάστας.
Παράλληλα ο κ. Νάστας  έθεσε τους στόχους και τις προτεραιότητες  για το «παγκόσμιο τουριστικό φιλέτο» τον δήμο Πάργας.
«Λογοδοσία, σύμπλευση όλων των συμπολιτών από όλες τις παρατάξεις σε ένα αναπτυξιακό σχεδιασμό. Ταυτόχρονα οι αυτοδιοικητικές  αρχές θα έχουν ως πρωταρχικό στόχο την ενεργό δράση στην αναπτυξιακή πορεία και την αναζήτηση νέων επενδυτικών ευκαιριών στον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα.»
Επίσης έκανε λόγο για άμεσους στόχους , όπως είναι η Εγνατία οδός, οι βιολογικοί  καθαρισμοί, η ανάδειξη αρχαιολογικών  χώρων και η αξιοποίηση του ποταμού Αχέροντα.
Σε ερώτημα που τέθηκε για τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Λιόλιο, ο κ. Ναστας απάντησε : «η  πορεία του στην αυτοδιοίκηση θα κριθεί στο πρόσεχες μέλλον και το έργο του εφόσον αξιολογηθεί και είναι χρήσιμο σε εμάς θα συνεχίσει»  κατέληξε. 

Δείτε το video.




www.prisma951.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: