Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ευχαριστήρια επιστολή της νεοεκλεγείσας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, Στέλλας Βαρτελάτου.

Φίλες και φίλοι,
Θα ήθελα καταρχήν να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την επιλογή σας να εκπροσωπήσω την πόλης της Πρέβεζας και το Νομό μας στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που διεξήχθη στις 1 εως 3 Μαρτίου 2012.
Η εμπιστοσύνη που δείξατε στην υποψηφιότητα μου για σύνεδρος επιλέγοντας με πρώτη σε σταυρούς στον Νομό μας, μου έδωσε την ώθηση και το κίνητρο να διεκδικήσω μια θέση στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τους σύνεδρους από όλη την Ελλάδα που με αξιολόγησαν θετικά και με επέλεξαν με τη ψήφο τους στη ΚΠΕ.
Ο αγώνας μου υπήρξε πολιτικός, αδιάλειπτος, στηριζόμενος σε υγιείς δυνάμεις όπως αρμόζει στους εκπροσώπους της γενιάς μου, χωρίς υποστηρικτές του παλαιοκομματικού μηχανισμού και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ να συνεχίσω με αυτό τον τρόπο, τον καθαρό και έντιμο.
Δεσμεύομαι, λοιπόν, να σταθώ αντάξια των προσδοκιών σας και για την πολική ανανέωση ώστε το Κίνημα να επανέρθει στη φυσική του θέση, στην αρχική του θέση, στην κοινωνική του βάση
Δεσμεύομαι να διοχετεύσω όλο το δυναμικό μου για να δείξουμε ότι το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ των 35άρηδων, το Κίνημα της νέας και ώριμης γενιάς είναι πράγματι ικανό μέσα από τη νέα χαρακτηριστικά που διαμορφώνει, να χαράξει την αφετηρία για την έξοδο της κρίσης και το δικό του νέο και ανανεωμένο ρόλο.
Με εκτίμηση
Στέλλα Βαρτελάτου
Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας
Μέλος ΚΕΔΕ
Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π- ΜSc

1 σχόλιο:

Πρεβεζάνος της Αθήνας είπε...


Μας δουλεύει το κοριτσάκι. Αν δεν ήταν σε λούκι, ούτε την ψήφο της δεν θα έπαιρνε... Εδώ άκουσα, που έλεγε παλιό και έμπειρο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με καταγωγή από την Πρέβεζα, δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου να αναζητήσει τους συνέδρους που έχουν καταγωγή από την Πρέβεζα (τόσο σίγουρη ήταν για την εκλογή της - τα λούκια που λέγαμε, αλλά και οι ομαδάρχες- ''βασιλείς'' που κάνουν πρωθυπουργούς τους κηπουρούς τους). Σε αντίθεση με την Σμπόνια που αναζήτησε και διεκδίκησε την ψήφο όλων των Πρέβεζάνων, ένα προς ένα. Κακή αρχή έκανε η κυρία Βαρτελάτου, της οποίας το όνομα φιγουράρησε πρώτο-πρώτο σε λίστα γνωστού ''λίσταρχου''. Και ας προβληματιστεί, αν μπορεί να προβληματιστεί, ότι η εκλογή της είναι αποτέλεσμα ''λιστομαχιών'' και όχι αποτέλεσμα ελεύθερης βούλησης μιας δημοκρατικής διαδικασίας. Και ας μην επέρετε για την εκλογή- διορισμό της, γιατί όταν είσαι ετερόφωτος και όχι αυτόφωτος, γρήγορα, όταν αποφασίσει αυτός που σου δίνει το φως, αυτό χάνεται. Θα ήταν θετικό εκ μέρους της άν την διέκρινε σεμνότητα, αλλά φευ...