Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας ''Η Πίνδος'', έκοψε την Πίτα και διοργάνωσε χορό, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας "Η ΠΙΝΔΟΣ" την Κυριακή 3-3-2013 και ώρα 13:00 στην αίθουσα δεξιώσεων του "Palace Hotel" στη Γλυφάδα.


Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Κώστας Κόκκορης, ο Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Κώστας Κωνής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Γλυφάδας κ. Ευστ.Γεωργούλας, η Πρόεδρος της δημοτικής παράταξης "Ανοιχτοί Ορίζοντες" κ.Αθηνά Λυγνού, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ελ.Μαυρακάκη, κ. Σπ. Καραντζιάς, κ. Ι.Τζούβελης, κ. Δ.Ακρίβος, κ.Φ.Μπενέτος , κ. Δάφνη Χαρίση Μπίλια, o Πρόεδρος της Αδελφότητας Ηπειρωτών Αργυρούπολης κ. Γιώργος Κωτσαντής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ελληνικού κ. Βαγγέλης Βάσιος, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων της περιοχής και αδελφοτήτων άλλων γεωγραφικών ενοτήτων της Ελλάδας, Ηπειρώτες και φίλοι του Συλλόγου. 


Την παραδοσιακή πίτα ευλόγησε εκ μέρους της Μητρόπολης Γλυφάδας ο Πατέρας Γεώργιος.

Ακολούθησαν παραδοσιακοι χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου συνοδεία της ορχήστρας του Θοδωρή Γεωργόπουλου και στη συνέχεια χορός και Ηπειρώτικο παραδοσιακό γλέντι με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων.



Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας "Η ΠΙΝΔΟΣ" ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, καθώς και τους χορηγούς για την πολύτιμη υποστήριξη και βοήθειά τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: