Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Εργαζόμενος παντρεύτηκε την ίδια γυναίκα τέσσερις φορές για να πάρει περισσότερη άδεια

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη  με έναν άντρα που ήθελε λίγη ξεκούραση αλλά… κουράστηκε για να το πετύχει.  Εργαζόμενος παντρεύτηκε την ίδια γυναίκα τέσσερις φορές για να πάρει περισσότερη άδεια και έκανε μια παράξενη προσπάθεια για να πάρει περισσότερη άδεια μετ’ αποδοχών.....Όλα αυτά έγιναν στην Ταϊβάν Συγκεκριμένα ο άντρας αυτός εργάζεται σε τράπεζα της Ταϊπέι

Είχε ένα-μάλλον- παράδοξο και σίγουρα πρωτότυπο σχέδιο, ώστε να ξεκουραστεί για αρκετό διάστημα, χωρίς ωστόσο να χάσει και τις απολαβές του.

Τι έκανε; Παντρεύτηκε τέσσερις φορές την ίδια γυναίκα (και την χώρισε τρεις)!

Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως η άδεια γάμου που δικαιούται ως εργαζόμενος στην συγκεκριμένη τράπεζα είναι 8 μέρες. Έτσι αυτός προσπάθησε να πάρει άδεια σχεδόν ένα μήνα και κάτι, αφού τέσσερις γάμοι επί 8 ημέρες άδειας ισούται με 32 ημέρες.

Όμως η τράπεζα κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, αφού ενώ ενέκρινε την αρχική του άδεια, στην συνέχεια εκείνος χώριζε και επέστρεφε την 8η μέρα για να ζητήσει νέα.

Έτσι, δεν εγκρίθηκαν οι υπόλοιπες άδειες του, αφού κατάλαβαν τι προσπαθούσε να κάνει και απέρριψαν τα τρία τελευταία αιτήματά του.

Εκείνος όμως δεν το έβαλε κάτω και υπέβαλε αίτημα παραπόνων στο Γραφείο Εργασίας της Ταϊπέι, κατηγορώντας την τράπεζα ότι παραβίασε το νόμο περί άδειας.

Τότε συνέβη το αναπάντεχο: αφού στο γραφείο Εργασίας εξέτασαν την υπόθεση, αποφάνθηκαν υπέρ του!

Διαπιστώθηκε ότι η τράπεζα παραβίασε το άρθρο 2 των κανόνων για την άδεια εργασίας και μάλιστα της επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 NT $, το οποίο είναι περίπου 512 λίρες.

Αυτό έγινε τον Οκτώβριο του 2020 και έκτοτε η τράπεζα έκανε έφεση και ισχυρίστηκε ότι η «κακόβουλη κατάχρηση της άδειας γάμου του άνδρα δεν ήταν νόμιμηαιτία, σύμφωνα με τους κανόνες».

Όμως ούτε αυτό έγινε δεκτό και τελικά πήρε την άδεια…

Το Γραφείο Εργασίας Beishi επικύρωσε την απόφασή του στις 10 Απριλίου 2021, δηλώνοντας ότι, παρόλο που η συμπεριφορά του εργαζομένου ήταν ανήθικη, δεν ήταν παράνομη, και ως εκ τούτου πήρε την άδεια που είχε ζητήσει.

aftodioikisi

https://xiromeronews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: