Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Πρωτοφανής Απόφαση: Στη Φυλακή Για 40 Ημέρες Οδηγήθηκε Αρνητής Της Μάσκας

Το τρις εξαμαρτείν για 35χρονο οδηγό νταλίκας

Στις φυλακές  οδηγήθηκε ένας 35χρονος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr εργάζεται ως οδηγός φορτηγού- νταλίκας, επειδή αρνούνταν να φορέσει μάσκα, έχοντας υποπέσει στο ίδιο παράπτωμα δυο ακόμη φορές.

Συγκεκριμένα χθες το πρωί, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών κατά την αυτόφωρη διαδικασία τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 60 ημερών για τις οποίες διέταξε με ειδική αιτιολογία να εκτίσει τις 40.

Νομικοί παράγοντες από την πόλη των Σερρών σχολιάζοντας στο protothema.gr την πρωτοφανή απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου, ανέφεραν ότι σε ανάλογες ποινές συνήθως χορηγείται αναστολή. Ωστόσο, στη προκειμένη περίπτωση το δικαστήριο με ειδική αιτιολογία έκρινε ότι δεν πρέπει να του χορηγηθεί αναστολή, καθώς υπήρχε κίνδυνος τέλεσης νέων αδικημάτων. Ο οδηγός επικαλέστηκε προβλήματα υγείας όμως δεν μπόρεσε να το αποδείξει ενώ στο δικαστήριο εμφανίστηκε χωρίς την παρουσία δικηγόρου. Μάλιστα δεν απάντησε ούτε στην ερώτηση, ποιος είναι ο μόνιμος τόπος κατοικίας του. Την υπόθεση ανέδειξε με ανάρτηση του στο Facebook ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Σερρών, Παναγιώτης Καρίπογλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: