Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Έλληνας ο καλύτερος πιλότος στο ΝΑΤΟ – Δείτε βίντεο

Έλληνας, για άλλη μια χρονιά, είναι ο καλύτερος πιλότος στο ΝΑΤΟ και υπηρετεί στην 340 Μοίρα «Αλεπού». Πρόκειται για τον σμηναγό Αναστάσιο Ανδρονικάκη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην Ανδραβίδα βρίσκεται και το Σχολείο Όπλων Τακτικής, όπου οι ιπτάμενοι μελετούν και εκπαιδεύονται ακατάπαυστα.

Η συμμετοχή της «αφρόκρεμας» των πολεμικών αεροποριών του κόσμου στον Ελληνικό «Ηνίοχο», απαντά στο γιατί η Ελλάδα διατηρεί κάθε χρόνο την πρωτιά στο νατοϊκό σχολείο του λεγόμενου TLP που γίνεται στην Ισπανία.

Ο λεγόμενος Best Warrior, όπως ψήφισαν οι πιλότοι του ΝΑΤΟ, είναι Έλληνας, ο σμηναγός Αναστάσιος Ανδρονικάκης. Είναι αυτός που ο κάθε ιπτάμενος εμπιστεύεται να τον οδηγήσει στη μάχη.

Στην Ανδραβίδα βρίσκεται και το λεγόμενο Ελληνικό «TOP GUN», εκεί όπου οι ιπτάμενοι μελετούν ατελείωτες ώρες και εκπαιδεύονται, μαθαίνοντας όλα εκείνα τα μυστικά που χρειάζονται ώστε να ξεχωρίζουν.

Το ραντεβού για τον «Ηνίοχο» της επόμενης χρονιάς ήδη σχεδιάζεται, με τους αεροπόρους να περιμένουν πώς και πώς τα νέα αποκτήματα της Πολεμικής Αεροπορίας, τα γαλλικά Rafale. Στον επόμενο «Ηνίοχο», ήδη τα πρώτα έξι ελληνικά Rafale θα έχουν προσγειωθεί στην Τανάγρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: