Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Πασχαλινή Προσφορά Αλληλεγγύης Σε 50 Οικογένειες Από Τον Σύλλογο Ηπειρωτών Ηλιούπολης

Την έμπρακτη αλληλεγγύη και συμπαράσταση τους σε νοικυριά της πόλης ενόψει του Πάσχα έδειξε -για ακόμα μια φορά- ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης.

Οι Ηπειρώτες αποφάσισαν να σταθούν δίπλα στους συμπολίτες τους και στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη, μοιράζοντας ένα πλήρες «πασχαλινό καλάθι» τροφίμων, το οποίο περιλαμβάνει λάδι, αυγά, ζυμαρικά, άλευρα όσπρια, κρέας και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Όπως αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνος Πριμικύρης στο ilioupolinews, πρόκειται για μία κίνηση που έχει σκοπό να βοηθήσει συμπολίτες μας να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια τις γιορτές του Πάσχα, αποδεικνύοντας πως ακόμα και εν μέσω πανδημίας, ο Σύλλογος είναι «παρών» και προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

«Η ανταπόκριση των συμπατριωτών μας, των Ηπειρωτών υπήρξε άμεση» αναφέρει ο κ. Πριμυκίρης και συμπληρώνει: «Τα κοτόπουλα “Πίνδος” προσέφεραν μεγάλες ποσότητες κρέατος για την δράση μας, αλλά και άλλες επιχειρήσεις της πόλης -και όχι μόνο- αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και τους ευχαριστούμε θερμά».

Η διανομή των τροφίμων  πραγματοποιήθηκε το  Σάββατο 24/4/2021 στα γραφεία του Συλλόγου από τα στελέχη της Διοικητικού Συμβουλίου και αφορά περίπου 50 οικογένειες.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης είναι ένας από τους πλέον ιστορικούς πολιτιστικούς συλλόγους στην πόλη, με πλούσια πολιτιστική και φιλανθρωπική παρουσία εδώ και δεκαετίες, συνδράμοντας τόσο στην διαιώνιση των παραδόσεων όσο και στην διατήρηση της αλληλεγγύης μεταξύ των Ηλιουπολιτών.



https://ilioupolinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: