Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Xρήστος Γκόκας: Αξίζει η αναγνώριση και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς


Ανακοίνωση Χρήστου Γκόκα, Υπεύθυνου Τομέα Υποδομών και Μεταφορών Κ.Ο. Κινήματος Αλλαγής για τους εργαζόμενους στον τομέα Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

Στην πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία στην οποία έχει περιέλθει η Χώρα μας και όχι μόνο, εξαιτίας της πανδημίας του κορωναϊού, ανάμεσα στους συμπολίτες μας που καθημερινά με κίνδυνο της προσωπικής τους υγείας συνεχίζουν να εργάζονται για την εξυπηρέτηση του κοινού, βρίσκονται και οι εργαζόμενοι στο τομέα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Όλοι οι εργαζόμενοι στο κλάδο αυτό, με αυταπάρνηση και με προσωπική έκθεση στον κίνδυνο για την υγεία τους, καθημερινά,  προσπαθούν να διευκολύνουν τους συμπολίτες μας που συνεχίζουν κι αυτοί να εργάζονται, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους με κύριο μέλημα την ασφαλή μεταφορά όλων. 
Τους αξίζει η αναγνώριση και ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας.
Είναι αυτονόητο ότι και η πολιτεία οφείλει κατ’ ελάχιστο  να αναγνωρίσει και αυτή με τη σειρά της το έργο τους, έμπρακτα, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, ως ελάχιστη ανταπόδοση της καθημερινής προσφοράς τους στη διάρκεια αυτών των έκτακτων καταστάσεων.
Τέλος, οφείλουμε όλοι εμείς να σεβαστούμε και να διευκολύνουμε το έργο τους, αποδεχόμενοι την ατομική μας ευθύνη, ώστε να μετακινούμαστε με την ανάλογη σύνεση και επιμέλεια, προστατεύοντας τόσο εμάς όσο και τους γύρω μας, για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Μένουμε σπίτι όσοι δεν έχουμε σοβαρό λόγο μετακίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: