Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Κανένας Ηπειρώτης δεν συμπεριλαμβάνεται (μέχρι στιγμής) ,στους νεκρούς ή στους αγνοούμενους των πυρκαγιών της Αττικής.


Πάρα πολλοί Ηπειρώτες κάτοικοι των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής έχουν χάσει τα σπίτια τους και έχουν υποστεί ζημιές στις επιχειρήσεις τους  και τις περουσίες τους. 


Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος   της Αδελφότητας Ηπειρωτών Ν. Μάκρης-Ραφήνας, Μαραθώνα και Πικερμίου, καλός φίλος  Δημήτρης Βασιλείου μέχρι στιγμής δεν έχει πληροφορία για κανέναν νεκρό Ηπειρώτη. Έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον δήμαρχο Ραφήνας ,  δεν υπάρχει ούτε στους αγνοούμενους συνανθρώπους μας, μέλος του Ηπειρώτικου Συλλόγου της περιοχής.
Ο κ. Βασιλείου κάνει έκκληση για την προμήθεια φαρμακευτικού υλικού. Εντός των προσεχών ωρών περιμένει να παραλάβει ένα φορτηγό με κουβέρτες, τις οποίες θα διαθέσουν με τους πολλούς εθελοντές της Αδελφότητας  στους πληγέντες.
Μας δήλωσε πως η κατάσταση ήταν και είναι τραγική  για όλους τους κατοίκους της περιοχής
Δεν χαιρόμαστε επειδή καήκανε πολλοί συνάνθρωποί μας και γλύτωσαν οι Ηπειρώτες. Ευχής έργον θα ήταν να μην είχαμε  νεκρούς, αλλά ούτε καν πυρκαγιές. 
Η πληροφορία δημοσιεύεται για μερικό εφησυχασμό πολλών Ηπειρωτών που από χθες μας στέλνουν μηνύματα εάν έχουμε κάποια επιπλέον πληροφόρηση

Καλό κουράγιο και καλή δύναμη Ελλάδα!!!

Χριστόφορος Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: