Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

Την Κυριακή 29 Ιουλίου θα προβληθεί η εκπομπή "Κυριακή στο χωριό" που γυρίστηκε στο Κανάλι Πρέβεζας


Την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 στις 13:30 θα προβληθεί η εκπομπή της ΕΡΤ 3  «Κυριακή στο χωριό» όπου είχε φιλοξενηθεί από την Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας στις 15 και 16 Ιουνίου στο Κανάλι της Πρέβεζας.

 Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

                Είναι μια ακόμη προώθηση και προβολή για τον Νομό της Πρέβεζας από την Νέα Ένωση Ξενοδόχων όπου στην εκπομπή θα παρουσιαστούν Παραλίες , Αρχαιολογικοί και Ιστορικοί χώροι , δράσεις εναλλακτικού τουρισμού σε μια εκπομπή γεμάτη ενέργεια και αδρεναλίνη ώστε να παρουσιαστεί με τον καλύτερο τρόπο ο τόπος μας. Ειδικότερα ο τηλεθεατής θα παρακολουθήσει πλάνα από Αρχαία Νικόπολη , Κάστρο Παντοκράτορα , Ζάλογγο , Ψάρεμα Γαρίδας , Ιππασία , Μαγείρεμα Γαρίδας , Παρασκευή Τοπικής Σαλάτας , Μαγείρεμα σε παραδοσιακό φούρνο , πλάνα του χωριού με drone , των beach bars της περιοχής κ.α.


Να ευχαριστήσουμε όλους όσους προσέφεραν αφιλοκερδώς και εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για τα γυρίσματα της εκπομπής.
Να ευχαριστήσουμε επίσης όλους τους συντελεστές της εταιρείας παραγωγής ALFA PRODUCTIONS για την άψογη συνεργασία που είχαμε και την ΕΡΤ 3 για την προβολή. Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων θα συνεχίσει με νέες δράσεις και περιεχόμενο από τον Σεπτέμβριο.
Σας ευχόμαστε καλή τηλεθέαση.

ΚΥΡΙΑΚΗ , 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
Ώρα : 13:30
Παρουσίαση : Μαρούλα Μαλιαχόβα
Ρεπορτάζ : Μαγδαληνή Χατζοπούλου
Σκηνοθεσία : Σταύρος Παρχαρίδης

Με τιμή

Δεν υπάρχουν σχόλια: