Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Προκλητικό κείμενο μοιράζουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής στην Άρτα!


Δηλώνουν ότι θα βρίσκονται στο παζάρι της πόλης για να ελέγχουν τη νομιμότητα μεταναστών μικροπωλητών!Προκλητικό κείμενο μοιράζουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής στην Άρτα μια μέρα πριν από την έναρξη του καθιερωμένου παζαριού προαναγγέλλοντας την έφοδό τους.

Μάλιστα στο κείμενο ευχαριστούν εκ των προτέρων τόσο την Αστυνομία, όσο και το Δήμο για τη βοήθεια και δηλώνουν ότι θα βρίσκονται εκεί για τον έλεγχο νομιμότητας μεταναστών μικροπωλητών!!!

Στην προκλητική ανακοίνωση της Χ.Α. δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής η Δημοτική Αρχή Άρτας, που είναι και η μόνη αρμόδια για τη διεξαγωγή του παζαριού, ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση δηλώνει ενήμερη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ετήσιο παζάρι της Άρτας διοργανώνεται από το Δήμο σε δημοτικό περιφραγμένο χώρο και όλες οι άδειες για τους πάγκους εκδίδονται από το δήμο, όπως επίσης υπεύθυνη για την ομαλή λειτουργία είναι μόνο η Δημοτική Αστυνομία.

Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον την άποψη του δημάρχου της Άρτας Γιάννη Παπαλέξη για το θέμα, καθώς και των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: