Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Συζητείται στο Συμβούλιο Επικρατείας η προσφυγή για το Λιμενικό Καταφύγιο Πρέβεζας.



Πρόκειται να συζητηθεί στις 11/1/12 με μια μικρή παράταση η προσφυγή της επιτροπής πρωτοβουλίας πολιτών Πρέβεζας για την ακύρωση του έργου.


Να θυμίσουμε ότι η επιτροπή με την συμπαράσταση εκατοντάδων συμπολιτών μας συνέλεξε πάνω από χίλιες υπογραφές εναντίον του έργου που καταστρέφει την ακτή του Παντοκράτορα ,έκανε εκδηλώσεις και ήρθε σε αντιπαράθεση με την προηγούμενη δημοτική και νομαρχιακή εξουσία.

Παρόλες τις κινητοποιήσεις μας το έργο εντάχθηκε στα ΕΣΠΑ έχει ανακηρυχθεί ο εργολάβος και ετοιμάζονται για την καταστροφή της πιο ΟΜΟΡΦΗΣ ΑΚΤΗΣ της Πρέβεζας και με σοβαρές επιπτώσεις στον ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ΚΟΛΠΟ.

Σήμερα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης προσχωρούν στην κατασκευή ενός άχρηστου για τους ψαράδες έργου με μόνο κίνητρο το κέρδος. Πιστεύουμε ότι πρόκειται για συγκαλυμμένη κατασκευή μαρίνας για τα ιδιωτικά πολυτελή γιότ με τα χρήματα του ΕΣΠΑ που ανήκουν στο Ελληνικό λαό. Η μόνη μας ελπίδα είναι το συμβούλιο Επικρατείας στο όποιο προσφύγαμε. Τα χρήματα που μαζέψαμε από τους συμπολίτες μας ξοδεύτηκαν σε μελέτες υποστήριξης της θέσης μας από εξέχοντες νομικούς όπως ο κ. Ντεγκλερής πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας και σε δικηγόρους
Θα χρειαστούν λίγα χρήματα ακόμα για την παράσταση στο Συμβούλιο Επικρατείας. Καλούμε τους Πρεβεζάνους που πονάνε τον τόπο τους, αλλά και πολιτιστικούς και περιβαλλοντικούς συλλόγους να μας βοηθήσουν οικονομικά αλλά και με όποιο άλλο τρόπο κρίνουν.

Πρωτοβουλία Πολιτών Πρέβεζας
Τηλ Επικοινωνίας 6944656983-6932646168-69746643

Δεν υπάρχουν σχόλια: