Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Τετράκωμο- Καστανιά, με ταχείς ρυθμούς


Στις αρχές του 2021 αναμένεται να ολοκληρωθεί το έργο βελτίωσης του οδικού άξονα από το Τετράκωμο προς την Καστανιά της Άρτας.

Οι εργασίες εξελίσσονται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και χωρίς να έχουν διακοπεί ούτε το διάστημα της καραντίνας.
Το συγκεκριμένο έργο θα βελτιώσει σημαντικά την προσβασιμότητα σε δύσβατες σήμερα περιοχές ενώ ενώνει τις δύο σημαντικές ορεινές περιοχές των Τζουμέρκων και της Κοιλάδας του Αχελώου.
Αυτή η παρέμβαση θεωρείται σημαντική για την περιοχή καθώς έρχεται να συμπληρώσει τα έργα που πραγματοποιούνται σε άλλες περιοχές της Κοιλάδας του Αχελώου όπως αυτό της οδικής πρόσβασης προς τη Μονή Σέλτσου, το οδικό έργο Μεσόπυργος-Αυλάκι κ.α.
Ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς σημειώνει ότι το έργο αποτελεί χρόνιο αίτημα των κατοίκων της ορεινής Άρτας καθώς με την ολοκλήρωσή του θα αποκτήσουν οδική σύνδεση οι κάτοικοι όμορων οικισμών που ήταν αποκλεισμένοι μεταξύ τους.
«Η σύνδεση Τζουμέρκων – Κοιλάδας Αχελώου θα βοηθήσει σημαντικά στην μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών μεταξύ τους αλλά και θα συμβάλλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη, τόσο οικονομική όσο και τουριστική, της ευρύτερης περιοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: