Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Τιτάνας της επιχειρηματικότητας συσκευάζει κονσέρβες με αέρα από την Ελλάδα [VIDEO+PHOTOS]


Η Ελλάδα που πρωτοπορεί, η Ελλάδα που αντιστέκεται
Η ανάπτυξη έρχεται όπως η πρώτη δροσιά του φθινοπώρου. Ελληνική εταιρία πρωτοτυπεί και σχεδιάζει να πουλήσει στους ξένους καθάριο ΕΛΛΗΝΙΚΟ αέρα.Πόσοι από εσάς έχουν βρεθεί ένα χειμωνιάτικο κυριακάτικο πρωινό να χαζολογάτε στο facebook χαζεύοντας καλοκαιρινές φωτογραφίες σας και αναπολώντας το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά; Μπόλικοι φανταζόμαστε! Πόσοι από εσάς εύχεστε να πάρετε, έστω και για μια στιγμή, μια μυτιά από το θερινό, αλατισμένο μελτέμι; Κανείς θα είναι η λογική απάντηση και θα χετε και δίκιο, άλλα εσείς αγαπητοί μου φίλοι δεν είστε ΞΕΝΟΙ. Στον παράγοντα της νοσταλγίας του αλλοδαπού τουρίστα έδωσαν βάση  στο greekoxygen.com και είχαν την φαεινή ιδέα να συλλέξουν και να τους πουλήσουν αγνό, αμόλυντο, συσκευασμένο ελληνικό αέρα.
Στο διαφημιστικό της Greek Oxygen βλέπουμε όλα τα κλισέ της Ελλάδας (εκτός από την χωριάτικη σαλάτα) όπως θάλασσα, αρχαίο θέατρο και γενικότερα τα κλασσικά πράγματα θα θελε κάποιος τουρίστας να εντυπώσει στην μνήμη του μετά από επίσκεψη στην χώρα μας.
Όταν έχεις αναπνεύσει 3 κουτάκια αιγαιοπελαγίτικο αέρα
Το plot twist όμως βρίσκεται στο τέλος της διαφήμισης, εκεί που ο δημιουργός της καταλήγει στο ότι ok καλά όλα αυτά, άλλα το καλύτερο πολιτιστικό προϊόν που μπορεί κάποιος να κρατήσει σαν σουβενίρ από την χώρα είναι ο ελληνικός (κοπανιστός;) αέρας, άποψη αρκετά μηδενιστική αν ζητάτε την γνώμη μας. Στο facebook αυτής της καινοτόμας εταιρίας βρήκαμε και μια φωτογραφία από συλλογή ορεινού αέρα από τον Όλυμπο.
Καθαρός ολύμπιος αιθέρας των θεών 

Το σλόγκαν της Greek Oxygen είναιΑναπνεύστε υπεύθυνα, κάτι που μας βάζει σε σκέψεις για το αν στα μπουκάλια συσκευάζεται όντως αέρας από Σαντορίνη και Όλυμπο και όχι από  το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Αττικός αέρας, σχεδόν ο ίδιος με αυτόν που ανέπνεε ο Περικλής Επειδή τέτοιες έξυπνες και άπλες ιδέες είναι αυτές που λείπουν από την χώρα μας, ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και καλές μπίζνες στα παιδιά του Greek Oxygen. Για περισσότερες πληροφορίες και μελλοντικές παραγγελίες, μπορείτε να ενημερώνεστε από την επίσημη σελίδα του στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια: