Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Βρακοφορεμένος κύριος παίζει ξύλο με ένα μοσχαράκι σε ορεινό χωριό των Τρικάλων για ένα ντοκιμαντέρ (VIDEO)



Ο Τρικαλινός κινηματογράφος είναι πιο αρρωστημένος από τον Ιαπωνικό


Όπως κατέγραψε το μαχητικό site των Τρικάλων, trikalanews.gr, εκτυλίχθηκαν φαντασμαγορικές σκηνές στην Αγρελιά Τρικάλων, το πιο ορεινό χωριό του Δήμου Τρικκαίων και γενέτειρα Ολυμπιονικών, Παγκόσμιων και Πανευρωπαϊκών αθλητών της Πάλης.
Στο ορεινό χωριό ξεκίνησαν οι λήψεις για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ του οποίου εμπνευστής είναι ο Καθηγητής Πανεπιστημίου ΤΕΦΑΑ, Χρήστος Κόλλιας. Ο σκοπός του κου Κόλλια είναι να στείλει το ντοκιμαντέρ στην Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή καθώς και στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης ώστε να αναβαθμιστεί το άθλημα της Πάλης.
Ποιος καλύτερος τρόπος για να επιτευχθούν όλα αυτά, από το να κινηματογραφήσουν ένα βρακοφορεμένο κύριο να μανουριάζεται με ένα μοσχαράκι, το οποίο μοσχαράκι μάλιστα φαίνεται ότι καθόλου δε γουστάρει να συμμετέχει σε όλο αυτό;
Στη συγκεκριμένη σκηνή βλέπουμε τον “Τρικαλινό Πρωταθλητή της Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Πάλης”, Κώστα Αβράμη, να “αναβιώσει τον μύθο του Μίλωνα του Κροτωνιάτη”, ο οποίος λέγεται ότι είχε σηκώσει στους ώμους του έναν ταύρο 4 ετών. Διαβάζουμε για τον σύγχρονο παλαιστή που απεικονίζεται στο βίντεο στο trikalanews:
Ο Κώστας Αβράμης με θάρρος και περίσσεια δύναμη πάλεψε με ταύρο και κατάφερε να του επιφέρει λαβές χωρίς να τραυματίσει το άγριο ζώο.
Πραγματικά χρειάζεται πολύ θάρρος για να τα βάλεις με αυτόν τον ταύρο.
Όπως αναφέρει ένας συντοπίτης του στα σχόλια:
Ο Αρχαιος ηρακλης ξαναζωντανεψε στα τρικαλα ειναι προσ παράδειγμα για ολουσ ει φισικι του καταστασι σιμερα μπραβο

Δεν υπάρχουν σχόλια: