Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Που πάτε ρε γατάκια!!! Πάλι έρχεστε δεύτεροι,νικήτρια η Φιλιππιάδα .Μιλάμε με αποδείξεις και ονόματα!!!

Πρωτοσέλιδη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε χθες στο έγκυρο ηπειρώτικο( Φιλιππιαδιώτικο) blog filoiko

Έρχεται σήμερα το luben tv με την παρακάτω δημοσίευση να επιβεβαιώσει, ( εν αγνοία του), την πρωτιά της Φιλιππιάδας.

Διαβάστε και συγκρίνετε

Μαίνεται η μάχη: Κρήτη και Τρίκαλα ερίζουν για το ποιος έχει το μεγαλύτερο ρόδι στην Ελλάδα (VIDEO)



Λίγα γραμμάρια χωρίζουν την χώρα μας από άλλο ένα ρεκόρ Γκίνες


Σαν κεραυνός εν αίθρια για τους λάτρεις του ροδιού έπεσε πριν από έξι ήμερες η είδηση για το μεγαλύτερο ρόδι που έχει καταγράφει ποτέ στον ελλαδικό χώρο.
Στο χωριό Γριζάνο των Τρικάλων ένας 48χρονος αγρότης ανακάλυψε ένα ρόδι-γίγας, το οποίο έκοψε και καπάκια ζύγισε σε ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας:

Όπως βλέπετε και στο video από το trikalanews.gr, το τεράστιο ρόδι ζυγίζει 1 κιλό και 370 γραμμάρια. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του είναι τελείως βιολογικό και προκαλεί όποιον τον αμφισβητεί να πάει στο Γριζάνο να το ελέγξει.
Eκεί όμως που πιστεύαμε ότι έχουμε τον αδιαμφισβήτητο νικητή στον πόλεμο των ροδιών, μια σημερινή είδηση από την Κρήτη ήρθε να τα ανατρέψει όλα.
Στην βιολογική καλλιέργεια του σεφ Λευτέρη Σουλτάτου, στο Μονοφάτσι του Ηρακλείου, βρέθηκε ένα ακόμα μεγαλύτερο ρόδι, βάρους 1 κιλού και 480 γραμμαρίων
14885970_1659183677706396_924437580_n
Η μάχη είναι μέχρι στιγμής αδυσώπητη και αναμένεται να μπουν στο “παιχνίδι” του μεγαλύτερου ροδιού και άλλοι νομοί της χώρας.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα ρεκόρ Γκίνες το μεγαλύτερο ρόδι στον κόσμο έχει καταγράφει στην Κίνα και είχε βάρος 1 κιλό και 850 γραμμάρια.
Ελπίζουμε κάποια στιγμή ένα ελληνικό ρόδι να ξεπεράσει το 1 κιλό και 850 γραμμάρια για να ξαναμπούμε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.


Υ.Γ. Που πάτε ρε γατάκια Τρικαλινοί και Κρητικοί. Εδώ μιλάει και ξηγιέται  και πρωτύτερα , με αποδείξεις και ονόματα Φιλιππιαδιώτης. Αποδείξαμε για μια ακόμη φορά ότι οι Ηπειρώτες (Φιλιππιαδιώτες) τα έχουν και μεγαλύτερα και βαρύτερα τα..... ρόδια
Διακόσια γραμμάρια είναι αυτά, δεν είναι αμελητέα ποσότης.

Πάλι κατέγραψες Πανελλήνια πρωτιά Μιλτιάδη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: