Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Τον ψηφίσαμε, μέχρι και υπουργό τον κάναμε.Είναι όμως ο Μίλτος Βαρβιτσιώτης ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που θα ήθελες να εξαρτάται η ζωή σου;

varvitsioths_voskopoulos

Όταν νου-που ΔΑΠίτες γίνονται κυβερνήτες κρατών
Όχι αγαπητέ αλλήθωρε πιπινάκια Ζαν-Πολ Σαρτρ.

Κόλαση δεν είναι οι άλλοι, κόλαση είναι να είσαι παγιδευμένος σε ένα φλεγόμενο πλοίο που πλέει ακυβέρνητο σε συνθήκες μεγάλης θαλασσοταραχής και πολικών θερμοκρασιών και να περιμένεις από ΑΥΤΟΝ να σε σώσει:
NAUPLIO_BARBITSIOTHS2-630x400

varvi303-1859581516-n

Egypt11

Η ασφάλεια των επιβατών στην κρουαζιέρα είναι προτεραιότητα. Σήμερα στην άσκηση «Δωριέας» αυτό επιβεβαιώθηκε pic.twitter.com/syIgJhRosn - Varvitsiotis Milt. (@MVarvitsiotis) July 9, 2014  
Η μαύρη μας μοίρα τα έφερε έτσι τα πράγματα που υπεύθυνος για τη διάσωση των 466 επιβατών του Norman Atlantic, ήταν ο Μιλτιάδης ο Βαρβιτσιώτης, αυτοδημιούργητος γιος του Ιωάννη Βαρβιτσιώτη, εκλεκτός πελάτης όλων των κλαμπ και σκυλάδικων της χώρας που έχουν έστω και ελάχιστο glamour και υγρό όνειρο κάθε πρωτοετούς Δαπίτη που ξεκινάει την πολιτική του καριέρα στα μπαράκια της Αράχωβας και της Μυκόνου.
Στηρίζω κάθε νέα προσπάθεια εξυγίανσης που αποσκοπεί στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.@iliaspsinakis προχώρα! pic.twitter.com/l3x2lMEp2H - Varvitsiotis Milt. (@MVarvitsiotis) December 19, 2014

symibarbie

Με το που ξέσπασε η φωτιά στο πλοίο της ΑΝΕΚ,  όταν ήταν υπουργός, ο γοητευτικός Μπάρμπι τα παράτησε όλα και έτρεξε στο κέντρο επιχειρήσεων του Λιμενικού, όπου και φωτογραφήθηκε έχοντας την πόζα αποφασιστικού ηγήτορα που συντονίζει τα πάντα. Ας μην αφήσουμε μια μικρή λεπτομέρεια (ότι δηλαδή στην πραγματικότητα δεν συντόνιζε απολύτως τίποτα καθώς οι Ιταλικές αρχές διεκπεραιώσαν κατ' αποκλειστικότητα τόσο την διάσωση των επιβατών οσο και τη ρυμούλκηση του πλοίου), να χαλάσει το success story του Μιλτιάδη.

varvitsiotis_nayagio
capture image
μιλτος
Χρόνια πολλά σ όλο το κόσμο απο τρεις καλούς φίλους @Okefalogianni @Vkikilias pic.twitter.com/OXOsAY9I6s


  'Οταν η κατάσταση με το Norman Atlantic εξομαλύνθηκε  η υπουργάρα μπόρεσε άφοβα να επιστρέψει στα καθήκοντα που προτιμά, την κλαμπαδιάρικη και όλοι οι υπόλοιποι να τρώνε  μανιακά τα νύχια τους αναλογιζόμενοι τι διάολο θα είχε γίνει αν οι Ιταλοί είχαν κατά λάθος μπερδέψει τον Μίλτο για σοβαρό άτομο ή δεν ήθελαν να εξιλεωθούν για το φιάσκο του Costa Concordia. Παναγίτσα μου!  
Στη Μον. Υποβρ.Αποστολών για τη παραλαβή της σημαντικής δωρέας του κ.Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς τα ικανά της στελέχη pic.twitter.com/MDSaYrlq0m - Varvitsiotis Milt. (@MVarvitsiotis) March 21, 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: