Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Γιορτάζουμε τα γενέθλια της. Η Ναόμι Κάμπελ έγινε 45 και μπορεί να σε αποπλανήσει- Δείτε πώς...


Σε αρπάζει από το βλέμμα και σε καθηλώνει. Ξέρει να είναι μοναδική. Η Ναόμι Κάμπελ έγινε 45 και είναι καυτή. Οι στιγμές που θα δείτε θα σας μείνουν αξέχαστες...


«Η Naomi Elaine Campbell γεννημένη στις 22 Μαΐου του 1970, είναι Αγγλίδα, μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια και συγγραφέας Αγγλικής καταγωγής. 


«Σε ευχαριστώ μαμά που μου έδωσες ζωή. Σε αγαπώ». Η Ναόμι Κάμπελ ανάρτησε τη βρεφική της φωτογραφία στο Instagram για τα σημερινά της γενέθλια  
«Σε ευχαριστώ μαμά που μου έδωσες ζωή. Σε αγαπώ». Η Ναόμι Κάμπελ ανάρτησε τη βρεφική της φωτογραφία στο Instagram για τα σημερινά της γενέθλια

Έκανε την είσοδό της στον χώρο του θεάματος στην ηλικία των 15 και κατάφερε με την πορεία της να συμπεριληφθεί στη λίστα των τριών πιο διάσημων και περιζήτητων μοντέλων του τέλους της δεκαετίας του '80 και της δεκαετίας του '90. Ήταν ένα από τα 6 μοντέλα της γενιάς της που χαρακτηρίστηκαν supermodels από τη βιομηχανία της μόδας». Αυτές οι πληροφορίες είναι τα πρώτα στοιχεία που δίνει η παγκόσμια μηχανή αναζήτησης της Google για τη μία, μοναδική, σέξι και αξεπέραστη 45άρα πια Ναόμι Κάμπελ.


Η Ναόμι, που δεν σηκωνόταν σύμφωνα με δήλωσή της από το κρεβάτι της αν δεν έριχναν στα πόδια της δεκάδες χιλιάδες λίρες και δολάρια και ομολόγησε ότι ήξερε κάθε φορά πόσο κακή συμπεριφορά είχε, αλλά δεν μετανιώνει, είναι ίσως η πιο hot γυναίκα του πλανήτη. Μετά από 30 χρόνια στα φώτα και τον χρόνο να περνάει, η Ναόμι μπορεί ακόμα να σε αποπλανήσει με το σεξ απίλ, το βλέμμα, το κορμί και φυσικά το θρασύτατο attitude της που απαθανατίζεται στον φακό.


Διανύοντας την πέμπτη δεκαετία της ζωής της κάνει πράξη την περίφημη ατάκα της «Η ζωή μου είναι η ζωή μου. Δεν ζω στο παρελθόν. Ζω στο παρόν».


Η κακή της συμπεριφορά την οδήγησε μέχρι και στις αίθουσες των δικαστηρίων, κάνοντάς την να δηλώνει: «Δεν χρειάζεται να ελέγξω τον θυμό μου. Χρειάζεται όλοι οι άλλοι να ελέγξουν τις πράξεις τους και να μην με εκνευρίζουν». Πάντως έχει παραδεχθεί ότι ο θυμός σχετίζεται με το βαθύτερο πρόβλημα της ανασφάλειας, της χαμηλής αυτοεκτίμησης και της μοναξιάς.


Τα διεθνή Μέσα λένε ότι θα το γιορτάσει το βράδυ του Σαββάτου 23 Μαΐου σε έναν πανάκριβο πύργο κοντά στις Κάννες με ένα τεράστιο, πολυτελές πάρτι μαζί με τον σύντροφό της, τον art dealer Τζόι Νάχμαντ, διάσημους ανθρώπους και ανάμεσά τους, τον κολλητό της Λεονάρντο Ντι Κάπριο, αλλά και τη νέα γενιά μοντέλων όπως οι Κάρλι Κλος, Κεντάλ Τζένερ, Ζουρντάν Ντοθ και Τζίτζι Χάντιντ. 

Τα περισσότερα λόγια είναι περιττά για τη μαύρη γαζέλα, όπως είναι ο χαρακτηρισμός που την ακολουθεί, όταν υπάρχουν οι  εικόνες. Απολαύστε την!


www.thetoc.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: