Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Top 10 των εκλογών του 2015

Από το προεκλογικό σποτ του κόμματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. (Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση)

10. Το χαρτί υγείας της Βούλτεψη

Εγώ πάντως ακολούθησα τη συμβουλή της και αγόρασα έξτρα κωλόχαρτο, γιατί με όσα βλέπω κι ακούω σ' αυτές τις εκλογές κατουριέμαι απ' τα γέλια.
9. Τα γυμνά της Δούνια
Αν έχεις στο βιογραφικό σου γυμνή φωτογράφιση, βάλε οπωσδήποτε υποψηφιότητα στις εκλογές. Στην αρχή θα σε κράξουμε γιατί είμαστε συντηρητικούρες, αλλά στο τέλος θα σε ψηφίσουμε γιατί κατά βάθος εκτιμούμε τη γυμνή αλήθεια.
8. ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ
Είναι σαν ν' ανοίγεις σουβλατζίδικο δίπλα στο σουβλατζίδικο του μπαμπά σου. Το οποίο ψυχορραγεί κιόλας. Άκαρδε σουβλατζή υιέ.
7. Τα σουαρέ των δεξιών
Πες τα σουαρέ, πες τα κοζερί, οι συγκεντρώσεις σε σπίτια ήταν το highlight της προεκλογικής περιόδου. Είδαμε σκρίνια, είδαμε τοίχους τίγκα στην ιερή εικόνα, είδαμε σεμεδάκια, όλος ο μικροαστισμός της Ελλάδας πέρασε μπροστά μας και μας θάμπωσε. Ευτυχώς, σκέφτομαι, η γιαγιά μου δεν ζει πια. Θα τα έβλεπε αυτά και θα ήθελε κι αυτή έναν υποψήφιο μπροστά στο σκρίνιο με τα σεμεδάκια της.
6. Ο μικρός Νικόλας
Αντί να λάμψει ο πρωταγωνιστής της διαφήμισης, ο Αντώνης, έλαμψε ο πιτσιρικάς. Έτσι είναι, όμως, καμιά φορά η μπάλα μπαίνει σε λάθος τέρμα. Ειδικά όταν το «προϊόν» δεν τραβάει.
5. Ο (ακόμα πιο) μικρός Αλέξης
Όταν ο μικρός Αλέξης μεγαλώσει, δύο πράγματα θα συμβούν: ή που θα τα θυμάται όλα αυτά και θα γελάει, ή που θα κατηγορεί τους γονείς του που τον άφησαν να παίξει σε τέτοια διαφήμιση.
4. Τρενάκια
Ένα παράπονο το έχω: ο Καμένος τρενάκι, ο Άδωνις τρενάκι, όλο τρενάκια, τρενάκια, τρενάκια... ούτε μια μπάρμπι για μας τα κορίτσια.
3. Τα τυπωμένα ευρώ της Ραχήλ
Θερμή παράκληση: αν είναι να τυπώσουμε ευρώ, όπως λέει η Ραχήλ, να το κάνουμε πριν τελειώσουν οι εκπτώσεις (έχω σταμπάρει ένα τέλειο φόρεμα, μόνο 70 ευρώ πρέπει να τυπώσω)
2. ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α
Υπέροχοι. Σαν εξπρεσιονιστικός πίνακας.
1. Η «ωραιότερη ώρα για σεξ»
Μας είπε ο Σαμαράς, έπρεπε να μας πει κι ο Τσίπρας ποια θεωρεί ωραιότερη ώρα για σεξ, να επιλέξουμε κι εμείς με ποιον θέλουμε να πάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: