Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα ακούστηκαν από τη Φιλαρμονική Πρέβεζας την Παραμονή Πρωτοχρονιάς σε όλη την πόλη.

Πρέβεζα: Τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα ακούστηκαν από τη Φιλαρμονική Πρέβεζας την Παραμονή Πρωτοχρονιάς  σε όλη την Πόλη. (Βίντεο & Φωτογραφίες)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Φιλαρμονική Πρέβεζας περπάτησε όλες τις γειτονιές της πόλης και όλους τους εμπορικούς δρόμους και έπαιξε τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα.

Μάλλον θα πήραν φωτιά οι σόλες των παπουτσιών τους, μιας και ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί και συνέχισαν να παίζουν μέχρι αργά το μεσημέρι δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο γιορτινό κλίμα.

Σταμάτησαν σε όλα τα εμπορικά καταστήματα της πόλης κρατώντας ένα μεγάλο κουμπαρά, παίζοντας σε όλους τους καταστηματάρχες τα Κάλαντα και αυτοί με τη σειρά τους ευχήθηκαν Καλή Χρονιά ρίχνοντας μέσα ό,τι ο καθένας  μπορούσε.

Ένα μεγάλο κουμπαρά που δυστυχώς είναι αδύνατον να γεμίσει στις σημερινές εποχές, όπως και κάθε κουμπαράς άλλωστε... λόγο της οικονομικής εξαθλίωσης που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια...

Αν και παραμονή Πρωτοχρονιάς η αγορά θα τολμήσουμε να πούμε ότι δεν ήταν ασφυκτικά γεμάτη... και τα έξοδα για αγορές περιορίστηκαν στο μεγαλύτερο ποσοστό στα άκρως απαραίτητα για το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν.

Ας μην το βάζουμε κάτω... και αυτές τις Άγιες ημέρες να ευχηθούμε να έχει όλος ο κόσμος Υγεία, αισιοδοξία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο που δεν θα αργήσει να έρθει...!!!

Χρόνια Πολλά - Καλή Πρωτοχρονιά
IMG 9129
Μπροστά στο τυπογραφείο του κ. Τσόκα στο στενό του Σαϊτάν Παζάρ

IMG 9130

IMG 9123

IMG 9135

IMG 9117
Όμορφες μαμάδες κάνουν τα ψώνια τους μαζί με τα παιδιά τους στην αγορά της πόλης λίγο πριν το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν....

IMG 9132

IMG 9137



 Δείτε το video που ακολουθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια: