Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Δρόμος καρμανιόλα...!


Γράφει ο Κώστας Μπατσής.

Για ποια ανάπτυξη των Τζουμέρκων μας λένε κάθε λίγο και λιγάκι οι κρατικοί φορείς όταν ο επαρχιακός δρόμος από την Άρτα μέχρι τη διασταύρωση του επαρχιακού δρόμου Πλάκας- Πράμαντα και συγκεκριμένα στο Δημοτικό διαμέρισμα Σκούπας μέχρι το διαμέρισμα Πλατανούσσας είναι σε αθλία κατάσταση ( και μας παραπέμπει σε άλλες εποχές ).
Ο δρόμος αυτός είχε χαραχτεί πάνω στον κατσικόδρομο που περνούσαν οι τσελιγκάδες με τα ζωντανά τους από το Συρράκο και τις Καλαρρύτες για τα χειμαδιά. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έγινε καμία βελτίωση παρά μόνο το Πάσχα και το καλοκαίρι η Νομαρχία Άρτας μας στέλνει ένα αυτοκίνητο με δυο εργάτες για να μπαλώσουν προσωρινά τις τρύπες. Με πορ... δεν βάφονται τ' αυγά. Ο δρόμος αυτός δεν εξυπηρετεί μόνο τα χωριά του Συρράκου-Καλαρρυτών-Ματσουκίου- Πραμάντων- Μελλισουργών αλλά και των Κατσανοχωρίων. Όπως δείχνει η φωτογραφία το πιο επικίνδυνο σημείο είναι από την ''Πέτρα Κολιάκη'' μέχρι την πλατεία του διαμερίσματος Πλατανούσσας. Αυτό είναι και θάνατος. Με το ζόρι περνάει ένα μεγάλο αυτοκίνητο. Τη νύχτα όταν διασταυρωθούν δυο τέτοια αυτοκίνητα θα χρειαστεί να διανυκτερεύσουν οι οδηγοί εκεί μέχρι την άλλη μέρα για να μπορέσουν να συνεχίσουν την πορεία τους.

Τέτοια αδιαφορία για τον πολίτη μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει και ειδικά στο δρόμο από Σκούπα μέχρι Πλατανούσσα. Οι πολιτικοί μας που τους ψήφισαν οι Ηπειρώτες για να προωθήσουν τα καυτά προβλήματα των συμπατριωτών τους αδιαφόρησαν , και εμφανίζονται μόνο κάθε τέσσερα χρόνια για να τους αρπάξουν την ψήφο για να (βολευτούν ). Οι καιροί έχουν γυρίσματα και οι Ηπειρώτες ξέρουν να τιμωρούν με τον τρόπο τους.

Ξύπνα καημένε ραγιά να δεις ποιοί σε κυβερνούν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: