Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ρουσφέτι, τιμή, ''χρυσή αυγή''. Άλλα δύο ξαδέλφια του βόλεψε στη Βουλή ο Μιχαλολιάκος

Ρουσφέτι, τιμή, Χρυσή Αυγή - Άλλα δύο ξαδέλφια του βόλεψε ο Μιχαλολιάκος

Παιδιά, ανίψια, κουμπάροι και λοιποί συγγενείς της Χρυσής Αυγής βολεύονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σε κάποια θέση στη Βουλή. 


Μετά το σάλο που προκάλεσε δημοσίευμα του Εθνους στις αρχές Αυγούστου, η ίδια εφημερίδα αποκαλύπτει πως άλλοι δύο συγγενείς του Νίκου Μιχαλολιάκου έχουν αποσπαστεί στη Χρυσή Αυγή!

Πρόκειται για τον εκπαιδευτικό Μιχαήλ Μιχαλόλια και τον δημοτικό υπάλληλο Αθανάσιο Μιχαλόλια, που είναι και οι δύο πρώτα ξαδέρφια του αρχηγού. 




Με την είσοδο της ΧΑ στη Βουλή, άφησαν τις θέσεις τους στο 89ο Δημοτικό Σχολείο στον Νέο Κόσμο ο πρώτος και στη Διεύθυνση Πρασίνου και Κηποτεχνίας του Δήμου Αθηναίων ο δεύτερος και έπιασαν δουλειά στον κομματικό μηχανισμό του ξαδέλφου τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, με τους διορισμούς αυτούς, τα ρουσφέτια του αρχηγού της Χρυσής Αυγής φτάνουν πλέον τα 7 ενώ στο παιχνίδι των διορισμών έχουν μπει και βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίο έχουν διορίσει τις συζύγους τους στη Βουλή. 

Ο Γερμενής διόρισε τη σύζυγό του Ευγενία ως επιστημονική συνεργάτιδα του Γιάννη Λαγού ενώ η σύζυγος του Χρήστου Παππά διορίστηκε στο γραφείο της Ελένης Ζαρούλια. Ο Κασιδιάρης έχει στο γραφείο του τον ανιψιό του Ν. Μιχαλολιάκου ενώ ο άλλος ανιψιός του έχει "βολευτεί" στο γραφείο του Νίκου Μίχου.

Διαβάστε ακόμη.


- Η οικογενειοκρατία καλά κρατεί στη Χρυσή Αυγή

- Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μπορεί να κατακεραυνώνει τέτοιες πρακτικές αλλά φαίνεται πως... βολεύει τους δικούς του

- Επτά πλέον τα... ρουσφέτια του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια: