Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ο Νίκος Νικολόπουλος είναι καψούρης και είναι ικανός για το χειρότερο, ακόμα και να επιστρέψει στην Νέα Δημοκρατία.

prothipourgos-louksembourgou-nikolopoulos

Δεν μπόρεσε να κρύψει την πίκρα του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, μόλις έμαθε ότι ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Σαβιέ Μπετέλ αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο του. Γιαυτό και του επιτέθηκε  αποκαλώντας τον πούστη.



Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου είχε υποσχεθεί στον Νίκο Νικολόπουλο ότι αυτός θα είναι ο εκλεκτός του.

Όμως οι γονείς του Σαβιέ Μπετέλ  ποτέ δεν είδαν με καλό μάτι τον Νίκο Νικολόπουλο αφού προτιμούσαν για γαμπρό τους έναν εκλεπτυσμένο βορειοευρωπαίο και όχι τον μπουρτζόβλαχο από την χρεωκοπημένη Ελλάδα.

Αυτό όμως που έσπασε το γυαλί ήταν ο διωγμός του μπουρτζόβλαχου από την ελληνική κυβέρνηση, πριν από δύο χρόνια, μετατρέποντας τον από πρωτοκλασάτο στέλεχος της κυβέρνησης σε περιθωριοποιημένο εξτρεμιστή.



Αυτό ήταν κάτι που δεν μπόρεσαν να ανεχτούν οι γονείς του Σαβιέ Μπετέλ  ξεκαθαρίζοντας του ότι αν αρραβωνιάζονταν τον Νίκο Νικολόπουλο θα τον αποκλήρωναν.

Έτσι λοιπόν ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, με μεγάλο πόνο, παράτησε τον εκλεκτό της καρδιάς του και δέχτηκε τον εκλεκτό των γονιών του.
Και ο Νίκος Νικολόπουλος απογοητευμένος πλέον είναι ικανός για το χειρότερο. Ακόμα και να επιστρέψει στην Νέα Δημοκρατία.

www.takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: