Με μεγάλη επιτυχία
ολοκληρώθηκε το 1ο συμπόσιο Ηπειρώτικης γευσιγνωσίας στη Βήσσανη Πωγωνίου το
Σάββατο 16 Αυγούστου 2014, με τη συμβολή της Oμοσπονδίας Aδελφοτήτων και Ενώσεων
Αποδήμων Πωγωνίου, το Σύλλογο νέων Πωγωνίου, την ομάδα παραγωγών και
μεταποίησης, τη λεσχη γαστρονομιας Ηπείρου. Τη δημιουργία γεύσεων ανέλαβε ο
βραβευμένος σεφ Βησσαρίων Παρθένης.
Πλήθος κόσμου τίμησε το
συμπόσιο για τις αυθεντικές, γνήσιες και εξαιρετικές γεύσεις της Ηπείρου.Στο
συμπόσιο παραβρέθηκε ο καθηγητής Μιχάλης Κοντομηνάς από το τμήμα Χημείας
τροφίμων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο οποίος επισήμανε την ανάγκη στήριξης
στην πρωτογενή παραγωγή και για τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά των
Ηπειρωτικών προιόντων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου