Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος παρέστη στην ορκωμοσία της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου.


Την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014, το απόγευμα, στο κλειστό Γυμναστηρίου των Άνω Λιοσίων, έγινε η ορκωμοσία της νέας Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, των νέων Αντιπεριφερειαρχών και των νέων Περιφερειαρκών Συμβούλων.


Η  νέα Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, εκτιμώντας την προσφορά και το μεγάλο έργο στον Πολιτισμό, την Παράδοση και την Ηπειρωτκή αποδημία της  Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, επέλεξε να την συμπεριλάβει στους ελάχιστους προσκεκλημένους της σε αυτή την εκδήλωση, όπως χαρακτηριστικά τόνισε στον εκπρόσωπο της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών, που παρέστη στην εκδήλωση.



Την ΠΣΕ στην εκδήλωση, απουσιάζοντος του Προέδρου Γιώργου Οικονόμου στην Ήπειρο, εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος Κώστας Κωνής,συνοδευόμενος από τον Χριστόφορο Ευθυμίου,  ο οποίος είχε  την ευκαιρία να συναντήσει πολλούς Ηπειρώτες, μεταξύ των οποίων και τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και να ανταλλάξουν απόψεις για ζητήματα της Ηπειρώτικης Αποδημίας και των Συλλόγων μελών της ΠΣΕ και να τους ενημερώσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το οργανωμένο αποδημικό κίνημα.

 Η νέα Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, υποσχέθηκε στον Αντιπρόεδρο της ΠΣΕ,  να δεχθεί πολύ σύντομα το Δ.Σ. της ΠΣΕ, προκειμένου να ενημερωθεί δια ζώσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μεγαλύτερη πανελλαδικά αποδημική πολιτιστική οργάνωση, αλλά και οι αποδημικοί πολιτιστικοί Σύλλογοι, για να βοηθήσει και από την πλευρά της, στην εξεύρεση λύσεων.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση





































































Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου
romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: